Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz bkercso #64480 üzenetére

    Nem érveltem körbe, hiszen eleve nem érveltem semerre, ugyebár éppen azt mondtam válaszomban, hogy erről itt biztosan nem állok neki (nem igazán erre való topik), és hogy nem is szükséges felvilágosítsalak, mert a tudásanyagod megvan hozzá, hogy használd, ha használni akarnád és nem viccelődni - lásd még, "ha a memóriakártya, akkor a wifi-lakótér akusztika..." hamis párhuzam, jaj de vicces attól, aki kettővel korábbi mondatában körbeérvelésről beszél annak, aki nem is érvelt sehogyan.
    Nem kell felém "vagiznod", hiszen éppen én mondtam előtte kétszer is, hogy a tudásanyagod megvan, hogy gondolkodhass a témán, ha gondolkodni akarsz az eleve röhigcsélés helyett. Én mondom, hogy "mágnesességből doktorálsz", nem te.
    Az utóbbi két évtizedben jónéhány cég foglalkozott-foglalkozik ilyen "demagnetizer" lemezek készítésével, te csak röhögd ki bátran, de mint mondani szoktam neked, sokmindenen röhögtél ugyanígy tíz évvel ezelőtt, amiken már nem röhögsz, hanem használod, és feltehetőleg a következő tíz évedben is használatba veszel még egy s mást, amiken most még röhögsz (például a CD-demagnetizáló készüléken, amelyről most eszembe jutott, hogy akkor már a demagnetizer CD-t is érdemes lehet vele demagnetizálni, vagy ha már a CD-köszörülést említed, mi van, ha a demagnetizer CD szélét köszörüljük le, akkor jobban fog demagnetizálni? - hehe).
    Tehát én csak az újabb, netán meggondolatlan röhögésedre szándékoztam reagálni, miszerint megint olyasmin röhögsz, ami nem biztos, hogy marketingvakító hókuszpókusz, hanem egyébként közkeletű fizika van mögötte, és tíz év múlva talán majd azokon fogsz röhögni, akik akkor majd röhögnek rajta. Vagyis mint mondtam, itt biztosan nem állok neki erről felvilágosítani téged, de egyébként nem is szükséges, hogy bárhol is nekiálljak, hiszen neki tudsz állni magad, ha akarsz.
    Részemről itt ennyi - illetve ennyi se. Bodz már biztosan rég szólni akar, hogy ne itt vitasd a témát. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák