Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Golota #63400 üzenetére

    +1 a sok mélyet könnyű megszokni. Mikor felrakod, akkor uhh meg áhh, aztán eltelik egy kis idő, az egy vagy fül vagy nemtudom leszabályoz (avagy a belső EQ) és rájössz, hogy kevesebb mély is elég lett volna, mert azt kevésbé szabályozza le az agy. Legalábbis én így tapasztaltam.
    Ott a T50RP 1540 párnával. Ha csak azt hallgattam, akkor "kevesebb lett" a mély, aztán hallgattam mást, majd megint t50rp és megunt uhh meg áhh. A HE400i-nek meg dobozból kivéve kevés volt a mélye a fostex után, aztán ahogy járatódott be és/vagy szoktam hozzá, számomra kiváló lett a hangja. A DT880 600 Ohm-ot hiába hallgattam, ott a mély nekem kevés volt és kevés maradt. :( A 400i mellett SRH840 és HE350 mélye viszont többnyire pont jó mennyiségre.

    Más: Gondolkozom (most biztos nem veszek, de egyszer úgyis kell majd egy jó) amúgy utcai / hordozható fejhallgatón, hogy mi lehetne jó. Legyen nagyon zárt, legyen valamennyi mélykiemelése (pl. hogy a motorzaj ne nyomja el teljesen a mély tartományt), ne legyen sok a magas és legyen jó. Az MSR7 és a HP50 nem biztos, hogy jó lenne. A Hifiman edition S akár még jó is lehetne (összehajtható, könnyen hajtható (:D) circum (!), még to is jár hozzá), de nem elég zárt és zártan sok a magasa.
    Árban olyan lenne jó, ami kifogható az alapárnál jóval olcsóbban néha, max 150 font vagy 200 dollár vagy 60k.
    Inkább circum, mint supra.
    IEM-ben van értelme gondolkoznom?

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák