Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorien

    veterán

    válasz Bodz #54379 üzenetére

    Szerintem ha nem binaural a felvétel, akkor a tér csak hozzávetőlegesen lehet pontos, realisztikus. Én hosszú távon nem is bírom a binaural felvételeket, néha érdekességként meg-meghallgatok egy ilyen számot, de utána jobb visszatérni az "álomszerűen" kevert felvételekhez. Miért is kellene minden hangnak pontosan onnan jönnie, ahol fizikailag az adott hangszer vagy énekes van? Koncerteken is vannak hangfalak, amik torzítják a térbeli pozíciót. A zene (ha jó) amúgy is egy transzállapotot idéz elő, kiszakít a hétköznapi valóságból.

    Jó ez a K612 Pro, kb. hasonló szellős élményt ad, mint az AD500X, de tisztább, pontosabb, sokkal kevésbé mesterkélt a hangképe és hasonlóan kényelmes (ennek a fejpántján nincsenek bordák, mint a K701 / Q701-en). Jól kiegészítik egymást az SHP600-zal. Meleg forrás, izmos erősítő az nagyon kell alá és még így is kap EQ-val egy kis segítséget.

    "Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

Új hozzászólás Aktív témák