Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz ricinus13 #44129 üzenetére

    Nekem picit kevés volt hosszabb távon az alapkiszerelésű, tuningmentes P2 + kisDAC-kártya + LM6172 kombó a vintage 600 Ohm-os DT770-hez. A keveset úgy értem, hogy volt valami nehezen megfogható hiányérzetem vele zenehallgatáskor, ami most, hogy a DT770-et egy ilyenről + az X-Fi HD-ről (mint DAC-ról) hallgatom, már körvonalazható: a P2-vel kicsit kevesebb vagy inkább kevésbé erőteljesebb mélyem volt, valamint kevesebb részletet is hallottam.

    Elképzelhetőnek tartom, hogy nem is a P2 (mint erősítő), hanem a kisDAC-kártya volt a "kevésnek" bizonyuló komponens; most is az X-Fi HD-t érzem a jelenlegi elsődleges rendszer "gyenge pontjának", azt szeretném majd ebben a láncban lecserélni.

    Mindezzel együtt nagyon nem volna fair dolog a szubjektív élménybeszámolón túl komoly következtetést levonnom (a fentebb linkelt stúdióscucc a '90-es években több ezer dollárért volt kapható, így érthető, hogy könnyebben meghajtja a DT770-et fejhallgatóerősítőként, mint az alap, tuningmentes P2). Jelenleg a DT770 hangját preferálom, így a P2 másodlagos rendszer.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák