Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    Újra fejhallgató vásárláson töröm a fejem.

    Olvastam egy logout bejegyzést egy fejesről, és így megtaláltam a nomono.hu oldalt, de szerintem ti is ismeritek, mintha lett volna említve itt (hosszabb időt kihagytam a topikból, ha valami evidens dolgot említek, kéretik elnézni). A fejhallgató erősítő-dac topikban megbeszéltük az elmúlt napokban, hogy veszek egy X-Fi HD-t, ami hamarosan meg is érkezik.

    Abban az esetben, ha a jelenlegi belépőszintű fejesemet (Sennheiser 485 hd) lecserélném, mi lenne véleményetek szerint az a fejes, és az a teljesítmény, ami ehhez a külső hangkártyához passzolna? Csak újban gondolkozok.

    A nomono oldalon az 50 ezer ft alatti fejeseket nézegettem, és nem igazán látom, hogy milyen irányban kellene elindulnom. Persze mindegyiknek elolvasom a tesztjét, de az iránymutatás jól jönne.

    Azzal a hangkártyával, amit vettem, a gyártó 330 ohmig ajánlja. Így (1) jól gondolom-e, hogy a 250 ohmos nem jelentene-e neki gondot?

    Ha jól látom (2) akkor a Beyerdynamic 770-ből van 250 és 80 ohmos is, az én hangkártyámhoz melyik illene jobban? Jól passzolna a 250-es ehhez? Vagy másik típust ajánlanátok?

    A hallgatott zene csökkenő idősorrendben klasszikus, jazz, blues és klasszikus rock. Ezt egy fontossági sorrendnek is gondolnám.
    Az, hogy a fejhallgató nyitott vagy zárt, részemről teljesen mindegy, a jelenlegi amit használok az nyitott. Kiszolgálta már az idejét, de a hangjával annyira már nem vagyok megelégedve, mint a kezdetekkor (azóta próbáltam már pár jóval semlegesebb hangot is).

Új hozzászólás Aktív témák