Új hozzászólás Aktív témák

  • Julot

    aktív tag

    Sziasztok!

    Nos, pár napja - kedden - jött meg a TakStar HD2000 a Nomonotól, és hozzá másnap egy nagyon szépen kivitelezett szilfa tartó ( ez utóbbi HollyBoni jóvoltából a hardverapróról )

    Ami a Nomono.-t illeti, kifogástalan volt a kiszolgálás, folyamatosan tartották velem a kapcsolatot, és nagyon gyorsan leszállították a fejest! Minden elismerésem, mindenkinek szívből ajánlom a boltot! Ahogy a fa fejestartót is, ennyit megér szerintem egy tartó, ha igazi zene, hi-fi bolond az ember és komoly cuccai vannak!

    Ami a TakStar HD2000-et illeti kicsit csalódott voltam a kicsomagolás után! Kicsi! Jóval kisebb mint ami a képeken látszik, és nekem maximumra kellet kinyújtanom, hogy kényelmesen (?) elférjen a fejemen. Sajnos - mint ahogy az összefoglalóban ( Ajánlott fejhallgatókban ) is írta Bodz - a párnái is kicsik. Namost lehet, hogy az én fejem nagy :) de így -1.-ről indult a móka. Természetesen bejáratós. Az érkezés napján 5-6 órát ment folyamatosan, és ez idő alatt rengeteget változott a hangja! Az első órák alatt csalódást keltő volt, de a nap végére nagyon sokat javult! Másnap is 2-3 órán hajtottam, és azt kell hogy mondjam, hogy óráról órára javul, nem is keveset! Ma is használatba veszem... :)
    Kényszermegoldásként vettem, eredetileg egy Audio Technica M40x-M30x a cél. Eleinte megbántam, hogy nem vártam inkább, amíg elvonulnak a fejem - pénztárcám - felől a fellegek, és megvettem volna amit tervezem, de mostmár azt mondom megérte! Az alig 7000 Ft.-ot mindenképpen! Azért jövőben meg fogom majd venni az Audio Technica egyik modelljét, de másod fejesnek nagyon jó szolgálatot fog tenni ez a kis TakStar! Bátran ajánlom mindenkinek, aki 10-15k körül keres fejest, mert megállja a helyét ebben a kategóriában! Sőt egy jó forrással, erősítővel túl is szárnyalja, szárnyalhatja azt!

    Üdv.:
    Julot

    [ Szerkesztve ]

    ...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!

Új hozzászólás Aktív témák