Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    T40rp krónikák következő epizódja (bár kb jippának is írhatnám privátban, mert látom másokat nem annyira mozgat a téma :D), tegnap kipróbáltuk Benchmark DAC-ról. Jobb a hangja, érezhetően többet kihoz belőle egy ilyen cucc, mint a hordozható lejátszó, de a világos jellege eléggé megmaradt. Nyilván nem a mellette jelenlevő LCD2-vel kell hasonlítani, hiába technológiában ahhoz áll közelebb, de árban azért jelentős a különbség (majdnem tízszeres).
    Szóval elég pontos és kellemesen gyors a drivere, viszont megmarad a Benchmarkról is az a világos, közép-magas kiemelés, ami mobil forrásról kicsit zavart. Bár így talán hosszab távon hallgatható a hangja, de kicsit jobban örülnék neki, ha hajlana a V karakter irányába, nem tolná ennyire előre az énekest, meg a többi közép-magas tartományban szóló hangszert. Bár lehet, hogy ez részben a masterelés kérdése is, Joscho Stephen például nagyon kellemes vele, az valahogy jobban van keverve, de sok más zenével a fenti jelenség figyelhető meg.
    Kíváncsi vagyok majd még más forrásokról is, hogy mit tud. Egyelőre a K545 az utóbbi időben legalábbis kicsit túlságosan V (illetve mély irányba megszaladt V), ez meg pont az ellentéte :) Valami a kettő közt kellene.

Új hozzászólás Aktív témák