Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    válasz Julot #35914 üzenetére

    Mekkorák a gyerkőcök? Én, mi 3 éves kora óta visszük magunkkal szabadtéri fesztiválokra a gyereket. Most 9 éves, és minden évbe az első tavaszi kérdés, hogy hova, mikor megyünk sátrazni (fesztiválra). Nagyon bejött neki a feeling, és abszolút mentes maradt a gyerek mindenféle sztereotipiáktól, nem azokra emlékszik, hogy itt-ott naponta van 2 látványos részeg, hanem a szines számára élvezetet adó dolgokra. Kezd kialakulgatni benne valamiféle zene szeretet most már, de ez nem feltétlenül a metal, vagy rock, inkább egyenlőre a táncolható diszkós témák és a csajos éneklős dolgok mint mondjuk Madonna ilyesmiket hallgat. Érdekes mód viszont esztiválokon ott áll, ül és élvezi a zenét (ütemre jár a lába neki is).

    Evvel a hósszúra sikerült monológgal csak azt akartam mondani, hogy nem kell alvás, pihenő időn kívül elrejteni a gyerekek elől a zenéidet :) ...... szerintem :)

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák