Új hozzászólás Aktív témák

  • Ribi

    nagyúr

    válasz DEJVID #35595 üzenetére

    Végre valaki el is olvassa amit írtam :R

    vodkaboy22:
    Indítunk onnan, hogy van egy balanced, áram kimenetű, beépített hangerő szabályzós, filter / upsampling... dolgokkal ellátott dac chip. Ezek után a fentebbi infók mennyire új infók?
    " 2 db fülhallgató párhuzamos meghajtása (2*2 jel csatorna vagyis 2db stereo unbalanced jel)"
    Valszeg hamár úgy is van benne 2 erősített kimenet, és nem csak balanced, akkor már miért ne kössék rá egyszerre mindkettőre az unballancedet?
    "1db balanced fülhallgató (4 jel 1db stereo balanced jel)"
    Balanced jön ki belőle alapból, és ezt hirdették nagyon, hogy ezt tudja kitolni. Éljen.
    "1db füllhalgató 1db fix jelszíntü kimenet" viszonylag kizártnak tartom, hogy egyszerre tudja, mert ugye egyszerre lehet rákötni 2 fülest, akkor vagy ez vagy az. Nem hiszem, hogy külön lehet szabályozni a 2 kimenet hangerejét. Innentől maxra veszik a kimenetet és lesz a fix kimenet. 1 balanced kimenet meg az, hogy nincs egyszerre hajtva a 2 kimenet unbalancedben. Kimeneti fajták az unbalanced / balanced válthatóság miatt egy ésszerű dolog. Ezek jó dolgok, de konkrétan, hogy mi hogy van megoldva, 0 info. Engem pont ez az ami érdekelne.
    "Na itt már érdekesség van bőven mert ezt 2db kimenetre kipakolni nem1szerű ehhez már vezérlés kell kapu multiplexelés" Ide tény hogy kell pár kapcsoló, ami vagy kivezeti a ballanced kimenetet, vagy tovább küldi az összegzőbe és úgy tolja ki vagy 1 vagy 2 kimenetre. Lehet ezt csinálja az a 16 lábú chip.
    "leírják hogy digitszabályzott analog létrás IC van hangszabályzónak" ezt nem olvastam, de megint lehet karcos a dolog, mert a dacban van hangerő szabályzó.
    "diszkrét I/V konverzió van a dac után" igen, mert kell bele.
    Mintha azt mondanák, hogy van egy motorunk 4 kerék hajtással és utána szépen leírják, hogy és akkor van benne 6 sebességes váltó, meg 3 difi, meg 4 kerekek. WOAAA. Na ne. Ezek kellenek bele, mert e nélkül nem megy. Az, hogy milyen, arról 0 infó van. Nyilván máshol se írnak le többet, csak kapcsiból elkezdted mondani, hogy milyen erősítő kapcs lehet benne, amire meg mondtam, hogy semmi infó nincs a tényleges kapcsról.
    Nekem a dac 0,7Vot ad ki, a füles erősítő pedig 1x erősítéssel bőven tud retek hangos lenni. Legtöbb portable lejátszóban sincs több fesz és érdekes módon nem nagyon szokott panasz lenni ezekkel. Pont ők lesznek az elsők akik valami fura módon ezt elcseszik? Ennyit azért csak feltételeznék már rólük. Nem tudom ezen is miért vergődsz ennyire. Erre is mondtam, hogy 0 infó mellett olyanokat feltételezel, hogy csak lesek...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák