Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz szentkuti11 #32226 üzenetére

    Ugyan már, a viccet kár komolyan venni, a zenészekről szóló mondatnál az esetleges félreértések végett külön emotikonnal is jelöltem az egyébként nyilvánvalót, miszerint favicc. Azért fa, mert ha már komolyan általánosítani akarna az ember, akkor éppen arról írna, hogy a zenészek füle jellemzően alkalmasabb, képzettebb a hifi készülékek hangminőségének vizsgálatában - de én nem akarnék komolyan általánosítani ezügyben. Talán nem véletlen, hogy a zenész RetekNyalábbal általában hasonló módon szoktuk hallani a mindkettőnk által ismert készülékeket, és ővele értjük egymást félszavakból is - de ugyebár én nem akarok általánosítani.
    Nevekkel illik viccelődni, ha a címzett szivesen veszi. Bárány Petivel folytatott, régóta bensőséges kommunikációnk kezdettől fogva a poénkodáson alapuló "szerelmes évődésen" alapul, mint mondtam, vele értjük egymást félszavakból is, nem kell másnak megvédenie őt tőlem, meg tudja ő magát. Ukrán maffiával is szoktuk egymást "fenyegetni", pedig nyilván azt se "illik". Csak olyan személy nick- vagy valódi nevével viccelődöm, akiről tudom, hogy kedveli vagy nem bánja. Például Fattyuéval sose vicceltem, mert tudom, hogy ő nem szereti. Egyébként is, a fattyút lehattyúzni sablonos, míg a retepnyarabot lereteknyalábozni színvonalasan fantáziadús, egyedi és különleges! :Y

    A témáról. Én sajnos még a Solo2-őt nem hallottam, a Solo HD-t azonban már tööbször dicsértem itt, ezért is örültem Krichd1 véleményének, az elterjedt véleményekhez hasonlóan őszerinte is a Solo2 a Solo HD által megkezdett úton megy, ezért is szomorít el a vélemémyed, ha te meg a tipikus, általam se kedvelt Beats vonalba sorolod. Nyilván a véleménykülönbség sürgetőbbé teszi, hogy mielőbb meggyőződjek a saját véleményemről. Mindazonáltal a kérdező számára fontosnak tartottam jelezni, hogy a típus jellemző megítélése inkább pozitív a Beats-ellenesek körében. A Studio vonalat én nem tudnám "kisebbik rosszként" kezelni, azok számomra a Beats állatorvosi lova, mint ahogy a sima Solo is, amely tényleg csak dübörgésre képes. Én a MixR-t szoktam még dicsérni a Solo HD mellett.
    Mindazonáltal felvetek egy szempontot, miszerint elképzelhető, hogy te valójában nem is a Solo2-ről beszélsz?! Ugyanis nem értem, amikor azt írod, hogy annyira kicsi circumaural, hogy valójában már szupraaural. Na de a Solo sorozat eleve nem circumaural, nem is akart az lenni, nála "szupraauralabb" fejhallgató alig van! No persze nyilván a Solo2-ről beszéltél, nyilván tényleg azt hallgattad, csak egy rosszul megfogalmazott mondat kelt kétséget. A Solo2 eleve a "szupraauralság apoteózisa".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák