Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz dudika10 #2473 üzenetére

    Khm, ugyebár a kommunikáció nem nekem derogált most se, most is te írtad, hogy kiszállsz, mert nincs időd a szélmalomharchoz - bár felteszem, valójában Szüsziphosz-hoz és az ő kilátástalan helyzetéhez akartad volna magad hasonlítani, nem az egyébként elmebeteg Don Quijote-hez és az ő elmebeteg szélmalomharcához.
    Az első négy mondatodra pedig válaszoltam már, elvileg erről szólt az egész "polémiánk".

    (#2477) schawo: Ellenkezőleg, mérésről volt szó, én azt állítottam, amit dudika a (#2480) dudika10 hozzászólásban frappánsan megfogalmazott, ő pedig ezt vitatta.

    (#2480) dudika10: Két legegyszerűbb eset: Vegyünk egy lóversenypálya vagy kör alakú, a "középpontra" tükrözötten elhelyezett és enyhén hátrafelé döntött irányú driverű fejhallgatót, azt arányosan elhelyezve ("középpontosan") felteszed a "műfejre", vagy vegyünk egy hagyományos elrendezésű kétutas hangdobozt, ott a mikrofon (süketszobában) 1m-re van a hangdoboztól úgy, hogy a "füle" kb. félúton van a magassugárzó és a középmélysugárzó között. Engedelmeddel a bonyolultabb esetekre most nem térnék ki, mert hát úgysem erről van szó valójában, hogy te most szereznéd megtudni, hogy hol van az "A" pont.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák