Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    Megjöttem a második nagy hallgatózó körutamról, leírom, miket tapasztaltam.

    mindegyiket ugyanazokkal a beállításokkal hallgattam, amit megszoktam, így tudtam a megszokotthoz viszonyítani).

    Ugye, az alap "problémám", hogy zárt, mély orientált fejest keresek, elég hosszú használat naponta.

    Sony xb400: A mélyen kívül sok mindent nem hallani. Tompa az egész, mint a gagyibb DJ fülesek, ahol a ritmust hallod aztán ennyi.

    Sony xb910: Mivel nem volt XB600, amit nagyon meg akartam hallgatni, így ezt raktam a fejemre, gondoltam, akkor a 600-at a 400 és eközött van valahol félúton. Itt is baromi brutál sok a mély, a többi tartomány emiatt nem az igazi. El is döntöttem, hogy Sony XB széria nem lesz. Szeretem a basszust, de ez nekem túl sok.

    Jöttek az AKG-k, itt érdekes dolgok "születtek".

    A k518 meglepően jól szólt, viszont nekem az kiesik, hisz többen írták, hogy hosszabb zenehallgatás után nyomja a fület/kényelmetlen. Jött a K619 (sima, nem DJ), ez viszont csalódás, azt vártam, jobban szól, mint az 518, de nem í]y volt, sokkal tompább a hangja sajnos. K618 nem volt, de ha az csak annyiban különbözik a 619-től, hogy nincs hangerőszabályzó rajta, akkor az is felejtős. Volt egy K430-as, ezen viszont baromira csodálkoztam, amilyen kis f*stos fejhallgató, annyira erőteljes és jó hangja van, ha a k450 még rátesz erre egy kicsit, akkor azt hiszem, megvan a fejhallgató, amit venni fogok... Kérdés, hogy így van-e ahogy gondolom...

    Még kipróbáltam 2 db félnyitottat: a K520 és K540-et, mindkettő kiegyensúlyozott, jó hangú, ha nem lenne félnyitott ez is bekerülne a listába, bár a szövet fülpárnák miatt nagyon kényelmesek, így még nem felejtem el őket.

    Tehát a kérdéseim azok maradtak, hogy:

    1. A K618 és a K619 csak a hangerőszabályzóban különbözik-e, vagy hangban is.
    2. A K518 megszokható-e, és egy idő után nem nyomja a fejet.
    3. A K420-tól a k450 jobban vagy legalább úgy szól, vagy csak abban különböznek,hogy kivehető a kábele? Valamint megéri-e a különbség, mert előbbi 13k, utóbbi meg 22-25.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák