Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz #71562240 #21080 üzenetére

    Nem oltottad le. "Ezek nem zenék, hehe." vö.: "Közlök tényeket vagy valószínűségeket." Ez most akkor tény vagy valószínűség? :P Oké, poén.

    Egyébként az egyik félmondat mellett te voltál aki a másik félmondatot írta: "az egyik használható típus ebben az árkategóriában". Így valóban rosszul kerestem, mert nem egy, hanem két félmondatot is találtam. Tehát: "használható". Emiatt a tömény infóömleny miatt érdemes is volt keresni, való igaz. Vennem kell egy komolyabb gépet, hogy fel tudja dolgozni az információk eme kimeríthetetlen tárházát.

    "Eddig azt kérdezted, hogy van-e róla tapasztalatunk. Válasz: van."
    Ez most komoly? :F Szerinted erre a válaszra kérdeztem rá? Ez olyan alsó tagozatos vicc akar lenni, hogy meg tudnád mondani mennyi az idő? Meg tudnám. Szóval rosszul kérdeztem, aha.

    "Amiatt van, hogy rosszul kérdeztél, rosszul reagáltál."
    Basszus, berosálok tényleg. Egyébként tényleg, tavaly kaptam egy használható választ, osszam be magamnak. Mit kérdezgetem itt a hülyeségeimet minden évben.

    A röhej, hogy nem vetted a fáradságot arra, egy 15 másodpercben, hogy érdemi választ adjál a kérdésre, holott kb ennyibe tellett volna, ehelyett képes voltál összepepecselni egy idézetnél dőlt betűvel, kérdést offba rakva egy csomó érdektelen dolgot. Úgy mindenestül talán 20x annyi időt vett el minimum, mintha írsz egy értelmes választ.
    De nem, neked két válaszod volt a kérdésemre, hogy használjam a keresőt (értéktelen), illetve egy kioktató-poénkodós szint, hogy "Van.", meg a többi hablaty. Szerintem rossz helyen keresed az örömöket az életben. Ja és ugye te vagy az akinek nem stílusa hogy leoltson másokat. ;]

    Ehh mindegy, hagyjátok a fenébe, inkább felteszem a kérdésem egy angol nyelvű fórumon, a tapasztalatom szerint ott a legritkább esetben fut bele az ember ilyenekbe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák