Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz sNk77 #12831 üzenetére

    "A Zero akár jó is lehetne, de azt írják a hivatalos oldalon, hogy egy qck klón, csak kicsit gyorsabb, abból van egy heavy meg egy hyperbeast"

    QcK klón?

    :DDD :DDD :DDD

    "Nem szeretnék kontroll padot, egy g-sr kb 5 percig volt az asztalon, nagyon nem jött be."

    Akkor miért keresel olyasmit, mint a Goliathus Control? Amúgy nem hibrid; Fiberteknek hívják, amit a Razer Mantistól örökölt, ami meg az Everglide Titantól nyúlta az "innovatív" technológiáját.

    "Kérdés, hogy ez kisimul idővel, esetleg lapos dobozban küldik?"

    Kisimul, feltekerve küldik. Most éppen egy ilyet nyúzok pár napja (450 x 400 x 3 mm-eset). LAN-okon jól adta, az egyedüli sirámom az, hogy a két széle alatt van egy kis levegő, bár meglehet, hogy ebben az asztalom is szerepet játszik, mert mint utóbb kiderült, nem teljesen sík a felülete (ha a felém eső része alá nem rakok egy kis plusz gumitappancsot, a Sculpt Ergonomic billencsem billeg rajta, míg a másik asztalon nem). Ettől függetlenül bejön, és én is szeretem a Goliathus Controlt, amit ráadásul nem a régmúltban használtam, hiszen most is van kettő. A Razer felülete jóval kráteresebb (pont olyat más padnál még nem láttam a Razer Mantis Controlon kívül), viszont a gumis alja érezhetően gyengébb minőségű Az alja jov

    Az X-raypadból nekem a Blue Strata Edition van, ezen nincs speciális bevonat, viszont tudtommal a fehér és a fekete verzión van, így azok nem ugyanilyenek, és hamarabb kopnak.

    Hien: szövet. Az Artisannak csak egy hibrid padja van, a SHIDENKAI (üveg-szövet).

    Amúgy meg PureTrak Talent akkor. Übersmooth, szinte selyemszerű, fürge felület, igen korrekt kontrollal. Érdemes a 6 mm vastagok közül válogatni. Egyrészt jóval kényelmesebbek, a helyüket remekül tartják az asztalon, nem is drágák, és még gusztábbak is, mint a vékonyabb variánsok (bár ahogy nézem, mostanra a natúr feketéből is van 6 mm-es). A 10 év alatt, mióta piacon vannak, csak a mintázatuk és a méreteik változtak (az utóbbi nem sokat), szóval meg merem reckírozni, hogy ugyanolyan tartósak, mint a régiek. 30 fokon, kímélő programmal, centrifuga nélkül moshatók.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák