Új hozzászólás Aktív témák

  • sNk77

    aktív tag

    Én mindkét padot (g control, tf-x) gyorsnak gondolom, kis kezdeti súrlódás, gyors, jó "stopping power". Szerintem a control gyorsabb mint a speed(goliathus), legalábbis én mindig így éreztem. Meg x,y tengelyen elenyésző a sebesség különbség a controlnál.

    Logitechet nem szeretnék mert sok helyen olvastam, hogy nem bírják sokáig. Glorioust sem mert "sima" szövet, nem szeretem őket, nem maradnak sokáig. A Zero akár jó is lehetne, de azt írják a hivatalos oldalon, hogy egy qck klón, csak kicsit gyorsabb, abból van egy heavy meg egy hyperbeast +. A HB tovább marad az asztalon, mert jobban adja vele. Talán azért mert nincs azaz őrült különbség x,y tengely között mint a sima qck-nál, meg egy picit gyorsabb, jobb a kezdeti súrlódás. Nem szeretnék kontroll padot, egy g-sr kb 5 percig volt az asztalon, nagyon nem jött be. Tudom a Goliathus Control is szövet meg benne van a nevében, hogy Control, de olyan durva szövésű, hogy simán lehetne hibrid is és mint írtam én gyorsnak gondolom, de minimum közepesnek.

    Az Aqua Control+ jónak tűnik, "Hybrid, Micro-Control Amundsen surface focuses on low initial friction, speed and control. Stopping power is good." pont amilyennek a tf-x-et érzem. Kérdés, hogy ez kisimul idővel, esetleg lapos dobozban küldik? Ha valaki tudna egy megbízható helyet ahol lapos dobozos tf-x-et küldenek amibe nem egy feltekertet raktak nekem az is jó lenne.

    A Hien az hibrid vagy szövet?

    A Razer Striderrel van tapasztalat? Azt mondják Hien klón. Hm, akkor gondolom a Hien is hibrid.

    A Hayate Otsu-t nézegetem még mert elvileg egyenlőbb az x,y tengelye a Hiennél, de lehet az már túl gyors lenne nekem.

    Most így hirtelen ez a sorrend ami érdekel: aqua c+, hien, strider, hayate otsu, újra infinity, esetleg egy másik boltból megpróbálni a gtf-x-et, zero.

    nádpálca

Új hozzászólás Aktív témák