Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nintendo Switch
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Clash of Clans
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alx.Mercer
aktív tag
Azon gondolkodom, hogy ezt a jelenséget miféle "hiba" tudja előidézni? Van egy titkos lyuk a vázon ahol bejut a por? Vagy hézagosak az illesztések?
Szerintem, ha normális körülmények között használod és objektívet is úgy cserélsz rajta, ahogy kell, akkor nem nagyon tud több szennyeződés bejutni, mint bármilyen más gépnél. (Egyébként meg hol tud bejutni szennyeződés egy szigeteltnek mondott vázba, ha nem objektív cserénél...??) -
belovary
senior tag
Szia!
Azt hiszem, eléggé "illetékes" vagyok a témában. Sajnos... Úgy fél éve vettem egy 70D-t, és szerintem iszonyatosan jó gép! Nagyon nem bántam meg, hogy több pénzt áldoztam rá, mert ez előtt komolyabb kompakt volt, és elsőre 700D-t néztem. Na mindegy, nem ez a lényeg. Volt egy kálváriám, pont ilyen szennyeződés miatt, ami a mai napig nem tisztázódott. De ez abszolút nem hiszem, hogy mindegyik 70D-nél így lenne, nekem sikerült belefutni. Amúgy egy normális szaki kezében, ez nem téma, csak én is elsőre bíztam abban, hogy garancia, vissza a boltba, ők tovább a szerviznek, és hogy 2014-ben úgy működne ahogy elvárja az ember, de nem. A bolt még most is harcol a szervizzel engem már nem érdekel. Inkább fotózom, mert most odáig jutottunk, hogy már tényleg szenvedni kell ahhoz, hogy olyan képet készítsek, amin fellelhető a szennyeződés. A véleményes az, ha a 70D a szimpi, akkor ne gondolkozz. Főleg ha videóra is használod majd. Pfff... Iszonyat jó rá! Nagyon szeretem ezt a gépet, az a sok "haszontalannak" tűnő plusz amivel rendelkezik, baromira hasznos, és jól kihasználható! Csak ajánlani tudom, még úgy is, hogy jó pár hónapos kálváriám volt vele... de ez nem a gép hibája... Ja! A kereső... Ezt nem tapasztaltam amúgy...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest