Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
válasz bbkmachine #29236 üzenetére
Nálam még nagy a kavar. Azt sem tudom melyikkel képeljek. Most hirtelen 3 obi lett, és kimozdultunk ebben a 85 fokban, mondom na nehogy már, hogy itthon hagyjam a cuccost. Itt kint ünnepnap van, ágyúval lövöldöznek, meg minden. Szóval nagy csinnadratta van. Erre felpakoltam a 10-18-at, háááát szoknom kell, hogy az nem erre lett kitalálva. Gondoltam csinálok az ágyús katonáról egy frankó képet, erre elzavart. Igaz, jobban jártam, mert még 50 méterről is ugrottam egyet, akkorát szólt. Később vettem észre, hogy az összesnek füldugó volt a fülében. A 21 hónapos fiam meg fapofával csak nézelődött, mintha semmi sem történne. A 4 hónapos azért a 3-ik dörrenés után jelezte, hogy na most aztán azért húzzunk már onnan. Feltettem az 50-est is, húúúú de nagyon szokni kell azt is. Fiamat próbáltam, de ilyen fényviszonyok mellett amúgy is halál (délben), de nem nagyon értette meg, hogy csak egy pillanatra maradjon nyugiba. Szoknom kell ezt a láb zoomot is elég erősen.
Amúgy tegnap írtak is már vissza, hogy küldik a zsét, igen gyorsan ment ez az egész. Így is jó áron volt, de ha visszaküldik még a zsét is, akkor kb olyan 57500-ból megvolt a 10-18... Azért az meg nem rossz egy ilyen obiért. Persze jobb lenne egy Toki 11-16 2.8 na de na...
Na keresnem kéne valami egyszerű nem mozgó témát, hogy kitapasztaljam ezt a kis 50-est. Most alszanak délután vagy 2 órát, lehet itt az idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest