Új hozzászólás Aktív témák

  • KFORboy

    senior tag

    válasz JohnyBlue #34138 üzenetére

    Jajj hát azt megértem, hogy az EGYETLEN kereszt szenzoros pontja azért "működik" ;] de azért talán megérted a szempontom, hogy egy használtan is 300+e vázzal nem fogok ilyen kompromisszumokba belemenni... játszok inkább azzal ami velem egy idős, ha érted :B erre gyak. teljesen jó az 5D is, és annak meg is bocsájtom az áráért cserébe.

    Kroppos váz most jelenleg, hogy is mondjam; Pénzkidobás számomra, mint anyagi befektetés... pláne az 5D árait is figyelembe véve, meg úgy most a magam igényei ezt diktálják.
    Lényeg, hogy Party fotós megbízásokból egyre többet húznak ki a kalapból és már nem tudok elmenni mellette DE (és ez nagyon nagy DE) a Canon oldalán nincs normálisan árazott belépő FF, Nikon oldalán meg van, viszont ott meg minden más aranyáron van rá, és csakis önmagával kompatibilis 100%-ban.

    *Ropi*: Köszi, ez úgy ahogy megvolt már... egyedül annyi, hogy gyakorlatban erre meg úgy eleve gyenge fényes szituban nem forgattam ezt a vázat.

    Negyedik napja bújom a fotós megosztó oldalakat de nem találtam senkit sem aki ezzel a vázzal party fotó sorozatozott volna, ha meg igen, akkor azon a páron se látok EXIF adatokat (abból is az ISO, és zár seb. érdekelne) és szemre kell kitalálni, hogy nagyjából mi volt.

    De hogyan érted azt, hogy lassú?

    [ Szerkesztve ]

    Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !

Új hozzászólás Aktív témák