Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz EmptyParadox #9418 üzenetére

    én egyébként még ezzel is kiegyeznék. legyen újra két hetente bundle (vagy akár havonta), de akkor azt az ajánlatott meglátve "instant buy" érzésem támadjon ne pedig az hogy "meh.." :D
    itten kérem arról volt szó, hogy hetente lesz kéthetes bundle, amely ígéretet azóta már számtalan alkalommal megszegték. az okát nem értem ugyan, hiszen a számokat elnézve, szépen veszegetik azért így is a csomagokat (jó...nyilván nem a rebundle-t...) és még így se tudják tartani a lépést.

    a lényeg, hogy egy "mennyiség < MINŐSÉG" modellt életképesebbnek tartanék hosszútávon... várnék egy hónapot simán egy jó csomagra (és egy jó csomagot meg is vennék szerintem havi rendszerességgel)

    (#9421) maross ! az első indie bundle - World of Goo, Samorost 2, Penumbra egy bundliban még most se tűnne rossznak szerintem :) de egyébként értem, mire célzol. a többi engem se nagyon mozgatna (bár sokat nem is ismerek belőle)

    [ Szerkesztve ]

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák