Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz this is life #1945 üzenetére
Szerintem kötelező kincstári optimizmus.
-
siki007
csendes tag
Mindenkinek problémája van, a mikrofonnal, vagy csak az enyém sz@r? Skype on senki nem hall olyan halk...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz siki007 #1952 üzenetére
Fentebb írtam, hogy ez a készülék nem alkalmas a Skype teljes körű használatára. Csak a chat funkció működik rajta makulátlanul. A mikrofon gyárilag ilyen és kivétel nélkül mindenkinek.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
stefyY
őstag
Nekem eddig gondom nem volt vele...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
plityo
tag
válasz Fritz Teufel #1950 üzenetére
Igazááábóóól jó volna, ha már a 4.2-est raknák rá, ha ilyen lassúak abban már van lényegi újítás is legalább
-
this is life
Ármester
válasz siki007 #1952 üzenetére
Nekem is gyík a mikrofon ,pontosabban skypera nem jó de a googli tudott vele hanggal keresni..Remélem holnap már a tabletemről írok elvileg jön vissza a szervizből.
Dec hogy neked milyen forrásaid vannak[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz Fritz Teufel #1950 üzenetére
Szerinted mi lenne ha ennek a builprop-ját másolnám be a myaudios helyére ,ha kezeim közé kapom végre a kütyüt lehet hogy rápróbálok majd...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
siki007
csendes tag
válasz osztraksajt #1954 üzenetére
Milyen külső mikrofont tudok racsatlakoztatni? Ill milyen headset lenne jó?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz siki007 #1960 üzenetére
Mindenképpen 3.5mm-es Jack dugó végződésű fülest válassz hozzá. Ha zavar, ha a füledben van valami, esetleg nagyobb az átlagnál, akkor válassz fejhallgató, ápol és eltakar. Ha ez nem probléma, akkor szóba jöhetnek az úgynevezett agyba dugós fülhallgatók is. A pénztárcád vastagságának megfelelően választhatsz hozzá gagyi kínait, de ha vájt fülű vagy, akkor a Sennheiser vagy a Beats füleseket ajánlom. Remélem sikerült alaposan körbejárnom a problémádat.
Jah, a BT is játszik, igaza van az előttem szólónak.[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Fritz Teufel
addikt
válasz this is life #1958 üzenetére
Még a MyAudiótól kaptam tesztelésre pár kiválasztott tulajjal egyetemben, lassan több mint két hónapja. Meg lehet próbálni ennek a build prop-ját, nekem már nem volt hozzá türelmem. Nagyon nagy változásokra ne számíts, de egy próbát megér, hátha tévedek.
[ Szerkesztve ]
-
Fairplays
aktív tag
4.1-ben is kihal a második mag, képernyőzár után....
-
zsolt64555
csendes tag
én is láttam a dolgot és a következőt csináltam
néztem egy tesztet újraindítás után:linpack: single : 52 MFLOPS
multi : 82 MFLOPS
képernyőzárolás után mikor a system tuner azt írja hogy a cpu1 offline
szintén néztem egy tesztet és ugyanezek az értékek jöttek ki!!!!!!!!a quadrant-nál is ugyanez volt a helyzet 4200 körüli pont volt mindkét verziónál.
azt vettem észre, hogy ha beállítom a beállításokba a powersave üzemmódot, az csak addig van amíg a procinak nem kell nagyon dolgoznia, pl. böngészés, filmnézés...stb.
mikor számolni kell neki teszt vagy játékba a magok automatikusan felébrednek és működnek rendesen!!!egyedül a standby-os wifis dolog áll fönn ami engem nem zavar de keresem rá a megoldást
most ezt próbálom ki épp:
build.prop
ro.carrier=wifi-only
-
zsolt64555
csendes tag
És úgy néz ki sikerült!!!!!!!!!!!!
Nem kapcsolt ki a wifi képernyőzár után sem mikor halgattam a tuneinradio-t, pedig máskor leállt, és próbáltam simán is kb 10 perc után megnéztem és még akko is volt kapcsolat!
Még egy hosszab időt megnézek és írok megint. -
Permet Elek
senior tag
Akinek tok kéne. Hama Sirion. 7coloshoz van, de tökéletesen belefér a tablet. Itt egy kép, hogy milyen: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Permet Elek #1970 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a MyAudio is levette a kínálatából a készüléket. Már nem elérhető a MyStore-ban.
-
h_and
tag
válasz Fritz Teufel #1971 üzenetére
Nem csoda ennyi hiba után. Én egy hete vittem vissza, mivel a wifi továbbra is gyenge, az akksi meg két órát bírja böngészéssel. Mikor megjegyeztem, hogy "hallottam, hogy ez típushiba, sokat hoztak vissza", jöttek a szokásos dumával, hogy "a fórumoknak nem szabad hinni, mert oda csak az ír, aki elégedetlen."
-
zsolt64555
csendes tag
Írtam a myaudio-nak hogy lesz e újjab rom, és válaszoltak a levelemre ezúton is köszönöm!
"Kedves Zsolt!
Ahogy Ön is írta, a 808DCC-re még csak béta verziónk van a 4.1-ből és sajnos elég
sok hiba van benne.
Az ígéretek szerint ebben a hónapban várható a végleges, 4.2-tes verzió.Üdv:
MA Support"
reméljük jön és kijavítják a hibákat amik szerintem biztos, hogy szoftveres jellegűek!!!!!
-
plityo
tag
válasz zsolt64555 #1973 üzenetére
ehhez képest fura, hogy levették a kínálatukból. vagy lehet majd visszarakják az új JB-nel?? én minden esetre kivárom, most egész használhatóan működik. legfeljebb 11 hónap múlva, a gari lejárta előtt visszaviszem majd.
-
this is life
Ármester
Hali mki :-) na visszajött az en kutyum ,es folyamatkorlatozas mellett max 4 mehet a hatterben az antutu 9400-9500 pontot ad ,a modositott buildproppal hasznalom.Wifi oke es eddig meg egyik magot se hagyta alukalni,a szervizben csak a szoftvert huztak ujra ...
[ Szerkesztve ]
-
pimi50
aktív tag
Nem emlékszem rá, hogy volt e már szóban a screenshot gomb. El lehet-e tüntetni a parancssorból, pobrosabban át lehet-e helyezni?
Néró egészen új megvilágításba helyezte Rómát...
-
eckmester
tag
válasz this is life #1975 üzenetére
Milyen szoftver és melyik build van rajta ?
-
Sztem, is van igazság hogy fórumra általában hibával írnak, igaz mostanában kezd változni a helyzet. Jelen esetbe teljesen meg vagyok elégedve a készülékkkel csak a betekintése kicsit zavaró még mindig.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
this is life
Ármester
Na cpu off megmaradt ,18 ora pihi utan mar ugyanugy produkalta mint eddig de a wifi okes .. Mindezt leszamitva minden oke a tablettel.
-
Zollkid100
tag
válasz zsolt64555 #1973 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek
-
5zilárd
csendes tag
Ilyet láttatok már? [link]
Erőt érzek a zavarban..
-
Fairplays
aktív tag
válasz this is life #1983 üzenetére
1.5ghz-et hogy csináltad fagyás nélkül???
-
Fairplays
aktív tag
válasz Permet Elek #1989 üzenetére
hmmm én cpu master-el húztam fel 1.5 ghz-re, akkor kifagy terhelés alatt. Egyébként azon kívül egyik romnál se tapasztaltam hogy automatán felhúzta volna odáig....
-
5zilárd
csendes tag
CPU Master Pro-val húztam fel, csak azon csodálkoztam én is hogy nem fagy. Nem, nem arra gondoltam hogy mind2 mag megy, arra én is tudom mi a megoldás. De most kb 1-fél órája nyúzom és még nem fagyott.
Persze ez még nem azt jelenti hogy jó is lesz[ Szerkesztve ]
Erőt érzek a zavarban..
-
5zilárd
csendes tag
válasz Permet Elek #1987 üzenetére
A szemfülesebbek biztos észrevették, hogy 1,51 GHz az órajel
Erőt érzek a zavarban..
-
Permet Elek
senior tag
válasz 5zilárd #1993 üzenetére
Mint ahogy írtam. Nekem is vannak ilyen csodák a gépen, minden féle szuper program nélkül. És a processzor mód 3.-beállítási módja is ezen az órajelen kéne,hogy járassa a cuccot. Csak épp pár romban már nem elérhető, vagy épp nem is működik. De ha belenézel a szoftver részébe a tabnak. Így kéne lennie. De tudjuk, hogy sok minden nem működik szoftveresen úgy ahogy kéne. Az offlinet meg azért írtam mert én azt láttam a linkelt képen. De most mégeszer megnézve már a 1,5 ghz-es 2 mag üzemelős képet látom. Lehet hosszú volt a nap.
-
this is life
Ármester
válasz Fairplays #1988 üzenetére
Igen huzas nelkul megy ezen a tempon ,a pontszamot azert raktam ki mert eddig meg ennyi nem jott ki,vagy a geppel van valami,vagy az antutu-t irtak at ,mert egy honapja a szerviz elott 7700 hozott a tablet.Amugy a fentebb szoloknak van igazuk hogy maganak allitja,vagy pedig nehanyan kifogrunk selejtes darabokat es azok ezen a teren jol mukodnek,wifit se dobja el ez most bug vagy funkcio
[ Szerkesztve ]
-
5zilárd
csendes tag
Hát én ezt sose fogom megérteni ennyi bugot
[ Szerkesztve ]
Erőt érzek a zavarban..
-
this is life
Ármester
válasz Fairplays #1995 üzenetére
Nalam megy a dead trigger easy modban,a hardban kilep valamiert.Szilard
Ennyi bug talan azert van mert a hardverek minosegi szoras eleg nagy ,olyanok ezek a kinai cuccok mint a dacia volt ,ki lehet neha fogni egy egy jol sikerult darabot is a nagy szamok torvenye miatt..[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
válasz this is life #1996 üzenetére
Az antutu lett más mert a telefonomra is többet hoz hozzá nyúlás nélkül. A gadmei romot nem firtatta a szerviz? Miért az van rajta?
Nekem ment a dead trigger anno 09.23-al maxon is ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
this is life
Ármester
Nem firtatta,de be se lehett kapcsolni,csak a nagy fekete kepernyo volt aztan semmi tobb se recoverybe se sehova ...Amugy gadmei 10.26 al halt meg egy vissza allitas utan.De mar minden ok ,most nem piszkalom egy darabig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest