Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz siki007 #1952 üzenetére
Fentebb írtam, hogy ez a készülék nem alkalmas a Skype teljes körű használatára. Csak a chat funkció működik rajta makulátlanul. A mikrofon gyárilag ilyen és kivétel nélkül mindenkinek.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
this is life
Ármester
válasz siki007 #1952 üzenetére
Nekem is gyík a mikrofon ,pontosabban skypera nem jó de a googli tudott vele hanggal keresni..Remélem holnap már a tabletemről írok elvileg jön vissza a szervizből.
Dec hogy neked milyen forrásaid vannak[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Fritz Teufel
addikt
válasz siki007 #1960 üzenetére
Mindenképpen 3.5mm-es Jack dugó végződésű fülest válassz hozzá. Ha zavar, ha a füledben van valami, esetleg nagyobb az átlagnál, akkor válassz fejhallgató, ápol és eltakar. Ha ez nem probléma, akkor szóba jöhetnek az úgynevezett agyba dugós fülhallgatók is. A pénztárcád vastagságának megfelelően választhatsz hozzá gagyi kínait, de ha vájt fülű vagy, akkor a Sennheiser vagy a Beats füleseket ajánlom. Remélem sikerült alaposan körbejárnom a problémádat.
Jah, a BT is játszik, igaza van az előttem szólónak.[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest