Új hozzászólás Aktív témák

  • mm89

    őstag

    válasz Mercutio_ #22658 üzenetére

    +arcszesz

    Köszi, már tárgytalan, mert mindenképp 11,6 os gépet szeretnék. Háromnaponta viszem magammal, jó időben biciklivel/motorral. Itthon is ez az állandó gépem (volt asztali is, a terv az volt, hogy itthon azt használom, de egyszercsak azt vettem észre, hogy már fél éve be sem kapcsoltam :) ). Előfordul, hogy játszogatok, de tisztában vagyok ezeknek a gépeknek a korlátaival. Ebben a lenovoban is csak a tapipad idegesít, mert ilyen szart még életemben nem tapicskoltam :D Nem tudom, hogy gondolták ezt Lenovóéknál :D förtelem... (már régebben írtam, hogy még a 30-40k -s NETbookon is jobb volt, amit próbáltam.
    A másik meg az, hogy lassú. Nem tudom minek köszönhető, de 4gb rammal szerintem lehetne gyorsabb. Most win8.1 van, de szerintem megy vissza a 7, mert még az is kicsit jobb volt. Youtube-on a HD videó lejátszása inkább diavetítés (bár van amikor egész tűrhető).
    A linuxot már nem is használom jó ideje, mert beletörődtem, hogy nem való Amd gépre... Egyszerűen lassú. (tudom, nem muszáj KDE-t meg csilli-villit használni, de nekem az tetszik :) még a gnome-shell sem megy rendesen)
    Röviden ennyi :)
    Már csak el kell ezt passzolnom, még az is lehet, hogy anyumé lesz, de előbb össze kell kaparni a különbözetet, ami így autó-vásárlás után, síelés előtt, nem könnyű feladat :DD
    Addig míg meglesz, lehet, hogy jön valami más kiszemelt :)

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

Új hozzászólás Aktív témák