Új hozzászólás Aktív témák

  • Árjaharcos88

    aktív tag

    válasz AxBattler #19668 üzenetére

    Üdvözöllek!

    Igen, sokat beszélgettünk a netbookokról. Azóta megvettem az Acer Aspire One AOD 270-est intel procival. Rátettem a Win 7 Home Premium rendszert és gyorsabb a kicsike, mint az asztali gépem, ami igaz régi cucc, 10 éves, /P4P800-as alaplap, 2.8-as intel P4 HT proci, 9600 pro videokari, 1 GB RAM, Win 7 rendszer HDD-n/ épp az új összerakása előtt állok.
    Szóval netezésben, flash játékokban, skype-ban, filmnézésben tökéletes a D270, amire használja a párom, ebben az árkategóriában nem találtam jobbat /65000 Ft/.
    A mentalista első 3 évadja már a vinyón van neki, akadás mentesen, nagyon szép képpel, fejhallgatóval kiváló hanggal lehet filmezni vele. Google chrommal elég gyors a böngészés is, 3 szóban: nem bántuk meg :)

    De azért mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat, segítséget. Az alapvető különbségek abból adódhattak, hogy ti más szemszögből közelítettétek meg a kérdést, nekünk az ár/érték arány nem feltétlenül a full HD alapnál kezdődik. Amire párom használja, abban ez a kis szépség tökéletes.

    Ezeket csak azért írtam le, hátha valaki hasonló gépen gondolkodik, csak ajánlani tudom :C

    Még egyszer köszi mindenkinek :R

    Még egy: film megy háttérben, közben böngészés, másolás a vinyóra másik gépről hálózatban (20 GB) és 40 fok körül mozog a "hő"-je :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák