Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz taky023 #17548 üzenetére

    Specifikációkat tekintve minden tekintetben jobb választás a 1015BX.

    A dedikált ATI VGA-val még pár éves játékokat is tudsz futtatni, ráadásul van HDMI is (DELL-en nincs), amivel akár a Full HD képet ki tudod vetíteni külső megjelenítőre. (Pl. LCD TV-re.)
    Illetve Eee PC topikra tudok hivatkozni, de ott azt írták, h az egyik USB portja a 1015BX-nek 3.0-ás - ami ismételten nagy érv mellette.

    A C-50-es AMD proci teljesen jó választás, Full HD filmeket gond nélkül viszi, nem fogod érezni alatta azt a leheletnyi lassúságot Win 7 alatt, amit a régebbi netbook-oknál lehetett tapasztalni. RAM-ot viszont érdemes egyszerre 2gb-ra bővíteni.

    Ha, fontos az üzemidő, tudom javasolni kicsit drágább, a 6 cellás akksival szerelt verziót, egészen pontosan ezt.

    mod.

    bogyo112

    Ezzel nem feltétlen értek egyet.
    Volt 10"-os eeepc-m is, most pedig 12,1"-os, így van összehasonlítási alapom.

    A kisebb eeepc pont h mobil célokra volt első osztályú, volt h nettel 7,5 órát is elment egy töltéssel, míg a 12"-osnál ez csak álom.
    Az 1024x600-as kijelző szerintem böngészni és Word-ben irkálni is elég. Pláne frankón működik a multi-touch-os nagyítás.
    Mivel a családban más is használja rajtam kívül, és kevésbé tölt be mobil célokat, így a következő gép 12"-os lett, de ettől én nem írnám le a 10"-os netbook-okat.

    1366x1024-es netbook kijelző nincs, 1366x768 pixelből áll.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák