Új hozzászólás Aktív témák

  • unrealnoise

    senior tag

    válasz Tim82 #17140 üzenetére

    cowon D2 volt anno nekem is, viszont itt már előjött az az orbitális baromság, hogy vagy hangerőt állítasz, vagy számot léptetsz... :) nem volt elég dedikált gomb, pedig egyébként borzasztóan kézre álló kütyü volt, a duciságával sem volt semmi gond. :)

    a mobilok felbontásának emelése meg tök felesleg. az én galaxy S II-esemé is tökéletes nekem már, inkább az eink felé kellene idővel nyitni, hogy
    1. ne fogyasszon annyit az akku
    2. nappal is tökéletesen látható legyen

    esetleg a mostaniakat (amoled, IPS) addig fejleszteni, amíg nem érnek el ezzel a technológiával is az eink-hez hasonló eredményeket.

    a 720p nél nagyobb felbontás 5" alatt teljesen parasztvakítás lesz, szerintem jó ideig nem is látunk majd 720p-nél jobb felbontású mobilt, mert igazából szemre, normális használat mellett a kutya se venné észre a telefonokon.

    persze már a 4 vs 8 majd 16 procis magoknak sincs semmi értelme, amíg az a 4 sincs kihasználva. meg a kettő sem.

    meg lehet nézni, hogy egy sony playstation VITA 4 maggal (és a maga 57 ezer forintos árával! (szerintem ez korrekt ár)) milyen grafikára képes. tessék belepörgetni kicsit. [link]

    szóval optimalizálni és kihasználni nem tudjuk még a telefonok hardverét, de ennek a fogyasztó társadalom az oka, mert a gyártók inkább arra törekednek, hogy még erősebb és még újabb és szebb legyen az új kütyü, aztán majd veszik. csak hogy ha már faszán lehet netezni, filmezni meg egyebezni egy S II-n is, minek cserélje le az ember még "idő előtt" egy S III-ra? Pláne ha annyira nincs felesleges pénzt.

    ez az okostelefon fejlesztési verseny és a hatalmas eladások is egy szép nagy lufit képeztek, hamarosan azonban ez is ki fog pukkadni, ennek első jele lehet, hogy az új iphone 5 is meglehetősen visszafogott eredményeket hozott az első pár napban.

    steam / trakt.tv ID: unrealnoise

Új hozzászólás Aktív témák