Új hozzászólás Aktív témák

  • Brutforsz

    aktív tag

    válasz oncsi #26255 üzenetére

    Ez ebben a formában elég esélytelennek tűnik. Valószínűleg eleve a StarFinder sem fog Linux alatt elindulni. Ezután szükséged lenne egy alkalmazásra vagy beépülőre, ami megnyitja a dwf fájlokat (feltéve, hogy jól sejtem, és a program tényleg ezeket használja). Ilyen sem nagyon van - elvileg lehetne, mert a dwf nyílt formátum, csak nem érdekelt eddig a dolog annyi embert, hogy valaki megírja.

    Ha a StarFinderből - nyilván rengeteg munka és a felhasználói szerződés megsértése árán - ki tudnád nyerni a dwf fájlokat, akkor azokat meg tudnád jeleníteni minden további kiegészítő nélkül akár linuxos Firefoxban is, ha feltöltenéd az Autodesk vonatkozó szolgáltatásának oldalára (ez a lépés feltehetően szerződésszegés level2).

    Nem ragozom, ez tipikusan az a helyzet, amikor biztosítanod kell azt a környezetet, amibe ezeket a programokat szánták - ha ezt még le is küzdenéd, ott van, ugye, a másik fontos, csak Windowson futó alkalmazás.

    Élhető megoldásnak azt látom, hogy - nyilván amennyiben a vas elbírja - például VirtualBoxban létrehozol Ubuntu alatt egy virtuális gépet, amin Windows fut. A két rendszer így egyszerre futhat, a szükséges alkalmazások vígan elvannak (a StarFinderhez érdemes Internet Explorert használni, nyilván nem csak felesleges kötözködésből szerepel a követelmények között, hanem a WHIP! csak ahhoz készült), a rendszerek közötti átjárhatóságról megosztott mappa segítségével tudsz gondoskodni.

    [ Szerkesztve ]

    Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.

Új hozzászólás Aktív témák