Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
őstag
Tudnátok ajánlani olyan szakit aki ülések átalakításával foglalkozik? Konkrétan töri a s...ggem a CB650R-em nyerge kb 1 óra után. Tudom, hogy nem túragép, de ha egy picit lehetne javítani a kényelmén, az már öröm lenne.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
GalaHU
őstag
Köszönöm a tippeket!
-
-
GalaHU
őstag
válasz vendingo #131297 üzenetére
1,1-ért már zsír új Nullkilométeres PCX-et kapsz, kulcs nélküli indítással, gyári dobozzal, és tényleges 2,1-es fogyasztással. 100 feletti súlyomat és 190-es magasságomat gond nélkül furikázta, autópálya alatt bárhol megállja a helyét.
100x inkább az, mint ez a csettegő...
-
GalaHU
őstag
válasz martonx #132185 üzenetére
+1 a CB650R-re! Nekem is csak a harmadik szezonom volt egyáltalán 2 keréken, ezt tavalytól nyúzom, de nagyon szeretem. 190/98 vagyok, teljesen kényelmesen elférek rajta, nyilván nem egy túragép, de kezdő, nagytestű ridernek szerintem tökéletes!
-
GalaHU
őstag
válasz LógaGéza #132673 üzenetére
Így van, a Hondánál mindig adnak motort. Sőt, nem is mehetsz hozzájuk sajáttal! Így sokkal bátrabban csinálod meg a feladatokat, jobban “elhiszed” hogy belefér a manőver, ha meg mégsem nem peregnek rögtön a dollárjelek a szemed előtt.
Én már vagy 4 tréningen voltam náluk, csak ajánlani tudom őket..;Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
GalaHU
őstag
Sziasztok!
Van egy Nolan bukóm, rajta egy N-Com 01-es BT-átbeszélőm. Sajnos úgy néz ki megdöglött…Tudtok javasolni valami szerelőt akihez a javítás esélyével elvihetem?
-
GalaHU
őstag
válasz -Mosquito- #136637 üzenetére
Ott vettem 4 éve…
Köszi az infót!
-
GalaHU
őstag
válasz batai15 #136704 üzenetére
Honda PCX 125! Valódi 2,1-es fogyasztás, pedig Pesten 190cm/100kg-al nyüstöltem a körúton. Neked síkvidéken 2 körül lenne. Az új ára 1,1M, használtan jóval olcsóbb. A tanfolyamon ha teheted ne spórolj, célozd a nagy A-t, most már én is 650-esen ülök.
-
GalaHU
őstag
válasz Harcipocok84 #136785 üzenetére
Nekem gyári tech-el tüsszentették le ezüstről fehèr gyöngyházra a CB650R-emet kereskedés műhelyében. Bőven 100 alatt volt.
-
GalaHU
őstag
válasz Flashback #137118 üzenetére
Nekem CB650R-em van, az első motorom, előtte csak robogóim voltak. Szerinten ideális kezdőmotor, mert nem akar megölni alacsonyabb fordulaton, de ha rakod rá a tüzet akkor azért elindul.
A 200 kilója ellenére jól manőverezhető a városban is.
A külső ugye szubjektív, de nekem szerelem volt első látásra…Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
GalaHU
őstag
válasz dellfanboy #137134 üzenetére
A súlyról folyt a szó, a kezelhetőségét fordulékonyságát elemeztük. Nem kell félni a 200 kilótól…
-
GalaHU
őstag
válasz anorche1 #137684 üzenetére
Ez sose volt ennyi. Jó ha hetente 1-2db időpontot kapsz majd vezetni, az meg darabja nem lehet több mint 2 óra...
Nagyon kevés csak kizárólag motoros oktató van, a többiek szimultán nyomják, és tele vannak mint a déli busz...
Persze az iskolába mielőtt beíratkozol majd megy a vakítás, hogy milyen gyorsak, de el ne hidd!
Engem is így vezettek meg, hogy a Gyorsjogsinál akár hétvégén is vezethetsz! Aha! Gyorsan kiderült, csak (!) hétvégén van motoros oktatás, 2 hetente akartak egy órát adni! Sajnos mire ez kiderült már túszul ejtettek (náluk nyomtam le az elméletet, amíg le nem vizsgázol nem is adnak elérhetőséget az okatóhoz). Szóval átmentem másik suliba, de nyilván nem engedtek el ingyen.
Augusztusban kezdtem el a netes oktatást, novemberre lett jogsim.
[ Szerkesztve ]
-
GalaHU
őstag
válasz Topiccsendőr #137999 üzenetére
Úgy képzelem, mint az N-es kategóriát rally-ban. Ott is ég és föld a különbsèg a szériához képest.
-
GalaHU
őstag
válasz Oppenheimer #138316 üzenetére
Azért az a "na bumm" erős túlzás, hogyha éppen vizsga előtt állsz, ugyanis simán eltilthatnak a vezetéstől anélkül hogy lenne jogsid. Így meg nem enged majd a rendszer vizsgára jelentkezni...
Nem leszek álszent, én is mentem 300-as robival vizsgázni, de amikor az M3-as kihajtó alá soroltam és megláttam a motorosrendőröket a szervízúton (az visz az autópályakihajtó alatti rutinpályára) lett nagy szívdobogás! Borítottam is le a lakótelep felé, aztán a fél kerületet megkerültem mire vissza tudtam mőgéjük vergődni...
Ehhez képest maga a forgalmi vizsga már stressz-mentes volt...
(látom időközben más is kifejtette)
[ Szerkesztve ]
-
GalaHU
őstag
+1 a CB650R-re!
Én is ilyet hajtok, ez az 5. szezonom, az első 2 év 50-es robi, PCX125, Forza300 vonalon szökkent szárba, utána jött a négyhengeres.
Én jóval óvatosabb duhaj vagyok mint Xero, de csak megerősíteni tudom hogy nagyon barátságos moci, nem akar kinyírni, de ha húzod a bajszát arrébb lehet vele állni…
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest