Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz canniball #99369 üzenetére
Az én szerencsétlenül járt ismerősöm azóta Givi dobozt használ - átfúrva az alját és a szigorúan fém platnit, és 2 marha nagy csavarral is rögzíti a cuccost.
(Én a fotóscuccot soha nem teszem a dobozba, mindig előttem van a - mágneses, tehát nem éppen atombiztos - tanktáskában. Viszont motorozni kizárólag a régi, olcsó masinát viszem, a több százezrest soha. Sajnos így sok igazán jó fotóról lemaradok, de nem merek kockáztatni. Tavaly mikor Erdélyben eltaknyoltam, bizony a táska is leszédült a helyéről, szerencsére semmiben nem esett kár).
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Micsurin
nagyúr
válasz canniball #99369 üzenetére
Ilyenkor elagyalok, hogy én vagyok ennyire paranoiás vagy nem tudom, de nekem át van fúrva egy ponton a doboz az alján, gumi tömítés bele, platni is átfúrva és egy kis átmenő szárnyas csavarral lentről rögzítettem. Az le nem fog esni az biztos. Levenni meg még mindig könnyű hála a szárnyasnak.
szrk.: "(#99372) Bogyó bá'" megnyugodtam, nem egyedül hordok alucsákot az ufok ellen.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest