Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszti21
csendes tag
Én se tudok rosszat mondani a scorpionra, igaz nekem még az egyel régebbi van az 1200es van. Egy butasága van, ha nem nyitod ki a fenti szellőzőket és pont jó szögben fúj a szél akkor fütyül. Párszor befostam már menet közben, no meg intercomban is volt aki megjegyezte, hogy ez meg mi a manó
Meglepően jól bírja a strapát 4 éve napi használatban van, pumpálás is jól jön, mert már azért az arcpárnák a sok nyúzástól összeestek. Idén lefokoztam rohangálós városi ütöm vágom sisakra.R1-et vettem én is (nem a carbont és még a regebbi ECE szabványos), jó cucc, de hidegebb időben 1200-t veszem fel, mert megfagynék az R1-ben annyira levegőzik, mindent becsukva is jön be a levegő a bogárháló felől (ez lehet egyedi feature). Megfordítjuk a képletet: nyáron minden szellőző nyitva akkor az R1 nyer. Talán egy kicsivel halkabb az R1 (bár városon kívül mindig füldugózok), jah meg nagy tempónál ha elforgatom a fejem azért az R1 jobban tépi a fejet és szeretne "egyenesbe" visszaállni. A súlykülönbség pedig nagyon érződik, felveszem az R1-et és mintha semmi se lenne a fejemen, pedig 1200 se egy nagyon nehéz sisak.
Szumma én ajánlom az R1-et
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest