Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz baboss #109171 üzenetére
Ha kevesebb lenne a napi távolság? Esetleg más program beiktatása, városnézés, stb... napi 500 kilométer után nem vagyok abban biztos hogy bármi máshoz lesz kedv az alváson kívül.Pedig ahogy írják bőven van látnivaló.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Geresics
addikt
Ha dél felé is játszik a dolog, akkor van itt egy 2000km-es Balkán túra, ami gyönyörű lett! Erről csináltam is korábban videót amúgy.
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
törölt tag
Szerintem túl sok lesz ennyit menni napokon keresztül. Nyilván ízlés kérdése, de én napi 300 kilométernél nem szívesen motoroznék többet. Így gyakorlatilag nem lesz időtök a kényelmes nézelődésre. Megértem azt is, ha nem akartok városokat és múzeumokat látni, de szerintem élvezetesebb, ha az ember jobban el tud merülni az őt körülvevő környezet szépségeiben.
[ Szerkesztve ]
-
-Mosquito-
őstag
A Magyar részt/szakaszt nem értem..
Milyen élvezetet tud nyújtani az 1,801,8,77,84? Elvesztegetett idő ezek az utak.
Napi 500Km.. Olasz részen ha zergebaszta utakra tévedsz ott reggel 9-től este 8-óráig jó ha tudsz 3-400Km-t menni.
Én a helyedben Mariborig pályán ki,majd 1,434,76,69,8,82,210 Szállás Bled,ott van a tó,el lehet gurulni a Bohinj tóhoz/felvonóhoz. Vagy Kranjska Gora. Másnap irány Vrisisc,Mangart hágók. Innen az Sp76,ss52,Sp123 Monte Zoncolan. Szállás Cortina d’Ampezzo környékén. Sp638,ss50,Sacrario militare del Monte Grappa,Passo San Boldo. Szállás valahol Trieszt környékén. A tengerparti 8-as utat még szeptember végén is megszívhatjátok ha kamion,busz több Km-en megy előtettek a záróvonalas szakaszokon. Qrva sok a rendőr/trafipax! Sveti Jure. Mostartól kb jó de Szarajevó megér egy napot,úgy mint Mostar is.Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest