Új hozzászólás Aktív témák

  • heliosis

    csendes tag

    válasz -Zerg- #1607 üzenetére

    Végre valaki aki hasonló cipőben jár mint én. Ugyanis én is BT modemként szeretném használni a telefont. Én a metróban vettem egyszer 3500Ft-ért egy BlueSoile vagy hasonló nevezetű adaptert (kulcsot), de sajnos azzal nem ment.
    Amikor tüzetesen átvizsgáltam a helpjében a leírásokat, valóban nem szerepelt a 8 vagy 9 lehetséges szolgáltatás között a BT modem.
    3 szolgáltatás működött, és az tényleg jól. (fájl transzfer, dial-up modem, telefonkönyv bejegyzés átvitel)
    A többi: lan, fax, hang és amikre már nem is emlékszem nem voltak aktívak a V550-hez. Gondolom a telefonja válogatja, ha jól emlékszem egy Nokiával próbáltuk még, ott bejött még egy szolgáltatás. Nem maradt a nyakamon, mert elpasszoltam, volt akinek kábel helyett fényképletöltögetésre jó volt ez is.
    Egyszer olvastam valahol, hogy valakinek x-micro márkájú adapterrel működik. Most ezt kellene hajtanom. Magammal vinni a laptopot meg a telefont és bemenni számtech boltokba, kipróbálni. (ahol engedik) Meg kéne ejtenem 1-2 héten belül, mert már nagyon unom, (meg a telefonok is) az állandó sim cserélgetést, hogy az irda-s telefonnal mehessen a gprs.
    Persze ha valakinek lenne tapasztalata, hogy milyen Bluetooth adapterrel sikerült neki gprs interneteznie, akkor már kettőnket kímélhetne meg a próbálgatástól.

Új hozzászólás Aktív témák