Új hozzászólás Aktív témák

  • eM'82

    addikt

    válasz snt #1093 üzenetére

    Hi!

    Rákukkantottam tegnap este a Vodafone Ice Longhorn skinre... megnéztem az ikonokat... hááát nekem annyira nem tetszenek... de megpróbálkozom én is vmi hasonló kékes beütéssel... lehet, hogy az összes vodás ikont átszerkesztem kékes hatásúra:).

    Egy kérdés: töröltem mp3-at a telómról (amit korábban én tettem rá, tehát nem gyári) és így mivel csengőhangnak be volt állítva, nem hozza be a Beállítások / Csengetési stílusok / Rezeg & Cseng stílust:(. Azt tudom ,hogy ilyenkor, mivel használatban volt az mp3, s nem találja a teló, összezavarodik, mert mások lettek az audio-k sorszámai, melyek a 2 db .DB-fileban vannak eltárolva... A kérdés a következő... nem lehet vh. Ezeket alapállapotba hozni? Mármint a csengetési stílusokat, hogy ne az egyik nem létező mp3-ra hivatkozzon. Mert az is megoldás, hogy visszarakom a letörölt mp3-akat [már ha emlékszem egyáltalán a pontos megnevezésre...:(], csak egy kicsit macerásab... szerinted? Van másik megoldás?


    Hja és még egy kérdés: A csengőhangok között van egy ajg*.mid nevezetű... na én azt letöröltem:) ügyi vagyok mi:)? Mivel a hülye munkatársam elkezdte Moto-Mixelni, s én azt hittem új fájl-ként hozta létre, akár egy másolatot, de kiderült, hogy az egy hivatkozás volt s így Deleted:).
    El tudnád ezt az egy fájl-t küldeni? Pontos nevére sajna nem emlékszem (??de lehet, hogy Ajgimp.mid??).

Új hozzászólás Aktív témák