Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somi52
őstag
válasz Moleman #4701 üzenetére
talán itt lehet mokolni system/ etc/media_profiles.xml
<CamcorderProfiles>
<EncoderProfile quality="wide" fileFormat="mp4" duration="30">
<Video codec="m4v"
bitRate="4500000"
width="848"
height="480"
frameRate="24" />
a cyanMobilében müködik a 845/480 as felbontásSony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
JoinR
őstag
Netről leszedtem egy lg camera free-t, ami ugyanúgy 6.4 mint ami play store-on van, csak ez működik is A mókolást megcsináltam az xml-ben, de nem változott tőle semmi a többi app-ban (cm 7.2 camera app utólag netről leszedve, illetve mokee os camera). Viszont van egy alkalmazásom (Trackmaster), ami szintén tud videót felvenni, és ott most widescreen a videó, de nem tudom, hogy alapból az volt-e, ezt már nem fogjuk megtudni Köszi a segítséget.
-
Bernyó84
aktív tag
Feltettem StafanBraun White Rabbit 02.19-es romját és nagyon tetszik. Gyors, stabil és jól néz ki
Egyeteln gondom van, mégpedig az, hogy gyorsabban merül, mint a gyári 2.2. Gondolom kellene csinálnom egy akku kalibrációt. Ezt hogyan érdemes csinálni?Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
Rysy
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem SB Mokee OS-jét, nagyon tstszik, csak egy kis gondom még van vele, mégpedig az, hogy miként lehetne még jobban növelni a betű méretett, még mindug kicsi, pedig maxra van állítva? Lehet még növelni őket?
-
sesshou
senior tag
Defy+ ra 2.3.7 főzött romok közül mik vannak? tudtok nekem neveket mondani?
-
iván73.hu
tag
"07.03 Fix for deskclock (from YetAnotherForumUser). Based on clean 2.6.32 moto tree, should fix many random problems... or add more" :-)
OP8Pro; S20FE; Mate 20; MI6 6/64; S5 GT-900F 6.0.1; Elephone P4000; Galaxy S4 mini GT-I9195; Motorola Defy MB525 (SOC)
-
mumtaz
senior tag
Azt vajon mi okozhatja, hogy WR 2.1.1 alatt az MX Player bizonyos AVI-kat nem játszik le. Elkezdi betölteni, aztán az MX Player simán kilép. Semmi hibaüzenet.
És csak kizárólag WR alatt -
kicsisala
csendes tag
Üdv mindenki.
Egy eléggé szokatlan - fura kérdésem lenne.
Mivel már eléggé meguntam szeretett Defy -t így valamit lépnem kell, de mást venni kissé nagy befektetés ezért más megoldás kell. Lehetöség volna is, telefonnak még nem járt le a garanciája még hátra van 3 honap és ki szeretném használni a garanciát, úgy kéne kifüstölni a telefont, hogy kapjak másikat de nyom nékül.
A telefonra van biztositás kötve, alitólag bármit csinálok ha fizikai sérűlése is van kicserélik, cserébe havi 8 lejt (550 ft) fizetem mostanáig. Kissé drasztikus volna összetörni s bevinni mivel valahogy nem tudok bízni a bisztosításban.
A telefon root-olva van cm10 van rajta , overclock is volt folyamatosan az elmúlt 14 hónapban szóval belemásztam rendesen. Persze mielött neki kezdenék vissza teszem a 2.2 es gyárit ROM -t .De a kérdés az lenne, hogy tudnám minnél egyszerübben, de annál hatásosabban lefüstölni, hogy javítani ne tudják! adjanak másikat ? Ha valakinek van ötlete írja meg kérem.
-
Véreshurka
senior tag
Hellósztok!
Most kaptam egy defy-t ajándékba. Eddig ZTE Blade-el nyomultam. Az lenne a kérdésem, hogy a Jordan féle CM 7.2 már alapból tartalmaz gapps-t, vagy azt külön kell feltennem. Azért kérdezem, mert feltettem simán gapps csomag nélkül, viszont ugyanúgy vannak benne google cuccok. A Blade-nél sohasem használtam kifejezetten CM romokat, mindig a magyar fejlesztők tökéletes romjait használtam, így sajnos ebben a témában nagyon nem vagyok jártas. Ha ebben a csomagban tényleg benne vannak a google termékek tudna linkelni vki egy olyan CM 7.2-t ami stabil, és tényleg nincs benne semmi sallang? Amit feltettem az első hsz-ben linkelt oldalról töltöttem.
Előre is köszönöm a válaszokat.
El Psy Kongroo
-
chab7
addikt
válasz Véreshurka #4714 üzenetére
Akkor miért nem teszed fel a sima alap cyanogenmod romot? www.cyanogenmod.com
Gapps kell hozzá, alapból nincs benne.(#4711) kicsisala:
(Remélem senki nem válaszol, mert szereti annyira a készüléket, hogy ne akarná tönkretenni és ne akarjon cinkostárs lenni egy ilyen akcióban.)[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
somi52
őstag
látom linuxot használsz én is ráálltam teljesen a win7 tet le is takarítottam most már minden mókolást megtudok csinálni linux alatt is sbf root apkák szétszedése stb a laptopom is szárnyakat kapott ... Linux Mint
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
somi52
őstag
20szadik próbálkozásra felraktam a ROM Ubuntu Touch Preview [Alpha] Defy/Defy + sajna csak a menüjében lehetett lapozgatni hívás wifi hálózat még nem működik a menüje nagyon bejött remélem lesz működő verzió
-
-
somi52
őstag
-
tames
tag
Csináltam egy teljesen clean installt a Negan rommal és elég hébe-hóba van csak térerő, leginkább nincs. Eddig minden rendben volt..mi a fene lehet ez?
-
-
peter077
aktív tag
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
kymco
veterán
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Sevenrock CMX-ét használja valaki?
Az XDA-s JB topikban figyeltem fel rá, hogy többen azt használják, illetve kérdezte valaki, hogy eddig melyik a legstabilabb CMX. Ezt ajánlották többen is neki. Ebből is a 01.17-es buildet.
Néhány hsz: [link], [link]. Link a romhoz: [link]. Info: [link]
Ti mit tudtok róla? Én úgy tudom, hogy a nov. 9-ei Quarx build-ből készítette, azt a kernelt használja, de néhány javítást beletett még, így a csengőhang-hiba is javítva van. Én használtam CMX-et, és úgy rémlik, hogy a november elejei build tényleg stabil volt. Azután kezdődtek a gondok. Szóval lehet, hogy Sevenrock a legstabilabb kernelt ültette egy friss Quarx rom alá?
Ti mit tudtok róla? -
tames
tag
válasz Davebowman #4726 üzenetére
Azaz, szerintem a legjobb. Aksi nagyon jól bírja, wifi megosztás is fasza
Az Xperia 3.3 sem volt rossz de zabálta az áramot -
(jan)
őstag
Sima defy-ra van ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
CoolBoy323
nagyúr
no bedobtam végre a Döfit szervízbe...
kijelző csere, tok csere (repedt alátétek) és akksi csere szerepel a kívánság listámon15 nap, és lesz eredmény (T-hez vittem)
OFF: Kaptam egy Spicát cserébe (meglepően gyors biztos tuningolták ) az Istennek se találok rá normális, működő mobilnetet kikapcsoló programot/widgetet... van tippetek??
-
(jan)
őstag
-
peter077
aktív tag
Nem tudom, én nem próbáltam, aki akarja tegye fel. Tweak-elt QCMX.
Más:
Úgy néz ki, hogy czechop (akinek a custom kernel létrejöttében sok része volt) besegít a 3.0.8 kernel megvalósításában is. (forrás xda) "just after quarx has sent me a PM regarding radio in 3.0.8 kernel I've started looking at it. Unfortunatelly later that week I was overwhelmed by my regular job, and since that time I still don't have any free time. Fortunatelly my current work assignment ends in the second week of april, so I should be able to continue then."Továbbá Quarx fb-ján ez a mai kiírás: "wl12xx, wpa_supplicant 8 for 2.6.32 almost done...", csak azt nem tudom mit jelent... (talán wifi?)
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
Moleman
addikt
válasz CoolBoy323 #4737 üzenetére
A repedt alátétek miatt nem cserélnek házat, anno utánakérdezett (jan) kolléga.
-
Davebowman
senior tag
Az miért van, hogy egy játékot titaniummal mentek, és egy friss rom-ra visszateszem, akkor nem történik semmi (mentések nem jönnek vissza) de ha nandroid data restore-vel, akkor visszajön?
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
polcsa
aktív tag
Ezeket gariban szeretnéd?
-
nagyúr
A csavaroknál a repedt műanyagot gariban cserélik?
-
s1ru2
aktív tag
Szevasztok!
Tegnap nekem is elegem lett a gyári Motorola szoftverből és rootolásra adtam a fejem. (Itt szeretnék köszönetet mondani szabof1 kollegának a leírásokért!!) A 4.0.4 es CM9-20121118 Nightly ra jutott a választásom, mert ez elég stabilnak tűnt ahogy olvasgattam mindenfele. A sebessége a gyári állapothoz képest fénysebességnek tűnik viszont brutálisan eszi az akksit...4 óra altt 40% ra pöttyen és egész estét töltés után is még csak 83%-on találtam ma reggel. Ezen egy battery fix segíthet? Vagy ekkora fogyasztásra kell számítanom? (Ha tudtok esetleg frissebb, stabilabb romot ajánlani akkor azt is meglesném)
Ha a battery fix segít, akkor annak telepítése, hogyan zajlik?
Előre is köszönök bárminemű segítséget.
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
Kbali
nagyúr
válasz Davebowman #4743 üzenetére
A Titaniumban meg kell adni, hogy csak app-ot vagy data-t is akarsz-e menteni, a játékállásokhoz data is kell és azt is vissza kell tölteni.
-
tames
tag
válasz Davebowman #4741 üzenetére
CM10 Negan1911 V2
Sima defy-m van, bl7, piros lencse
79% és 1n3ó-ja megy..igaz sokat nem buzerálom csak ha kell..2G és wifi[ Szerkesztve ]
-
s1ru2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest