Hirdetés
Aktív témák
-
kismono
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert bár kerestem, de nem találtam megoldást a DEFY-m problémáira...
Wajkiui legújabb van rajta, tegnap este frissítettem, előtte 1.9.2 volt rajta előtte meg gyári andriod.
A két nagy problémám az lenne, hogy :
1. Ha SMS-t kapok, akkor ha nincs lezárva/sleep mode-ban a telefon, akkor egyszerűen lefagy majd újraindul magától! Ha le van zárva, fekete a képernyő akkor meg minden további nélkül megkapom az SMS-t. Ez elég bosszantó tud lenni amikor babrálok éppen valamit a telefonon és akkor küld valaki sms-t!
2. Telefonáláskor ha rányomok arra, hogy kihangosítás és a telefon hangszóróját akarom használni beszélgetés közben, mert pl. éppen vezetek, akkor állítólag el kezd iszonyatosan szaggatni a hangom úgy, hogy a túloldalon semmit sem érteni abból amit mondok!
Hiába frissítettem a legújabb Wajkiui-ra, ezek a problémák akkor sem szűntek meg és nem tudom, hogy mit kéne tennem...
Már azt is próbáltam, hogy lecseréltem az alapértelmezett SMS progit Handsend SMS-re, és azt állítottam be default-nak, de így is lefagy...
Sajnos kifogytam az ötletekből...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest