Aktív témák

  • domerator

    veterán

    domiuiDSJ-2.1.8light_miuitheme

    domiuiDSJ-2.1.8light_icstheme

    Ez a rom az xda-developersről származik, a Galnet MIUI alapján készítette davidsonsjesus nevű user.
    Alapból GO Launcher és más GO cuccok vannak benne. Ezek mind el lettek távolítva, mivel én nem használom őket, részletek alant.

    Ezt a romot ugyanúgy csináltam, mint eddig a többit, vagyis bárminemű komolyabb beavatkozás nélkül. Csak appok vannak kiszedve és belerakva, az egyetlen változás, hogy a Lacopapi és énáltalam kikísérletezett cpu beállítások alapból települnek a rommal együtt... persze ezek boot menüből bármikor módosíthatók.
    A rom "as is", vagyis ha megfelel (és nincs működési zavar), akkor használd egészséggel, ha nem tetszik, akkor keress egy másfajtát, ami jobban bejön. Ha hibás (és én nem néztem azt a részét), akkor jelezd és kipróbálom én is (hogy javítani tudom-e az kérdéses). Ha én nem tapasztaltam a hibát, akkor nem tudok mit tenni.

    Telepítésként én mindig a teljesen tiszta telepítést ajánlom, igenis rá kell szánni azt az időt, amíg ismét belövöd a romot és felteszed az appokat. Ha bootolás után valami nem megy jól, akkor recoveryben csinálj cache/dalvik törlést és próbáld újra.
    Nálam egy miui telepítés miui romra a következő: format data, wipe cache, wipe dalvik, flash zip (ezután az újabb romok automatikusan wipe cache-t csinálnak és rebootolnak). Ha akad, vagy FC-zik, akkor reboot recovery és újra full wipe.

    Telepítés után ELSŐ dolog: Superusert megnyitni és a menüben engedélyezni a jogok megadását. Utána Baseband Switcher és abban a harmadik, jó hosszú felsorolást (Central Europe, HongKong, Taiwan, Arabia...stb.) kiválasztani, majd leokézni az újraindítást.

    Annak ellenére, hogy a romban már elsőre működik a mobilnet, hívás, stb. én ajánlom végigmenni ezeknek a beállításain is, már csak azért is mert elsőre látszik pl. a mobilnet 2G-3G beállításnál, hogy egyik sincs kiválasztva... biztos ami biztos. Határ mentén élőknek javasolt a hálózat kézi kiválasztása is... itt lehet, hogy a hálózatok keresésekor először hibát ír ki, nem baj, újra rá kell nyomni, sok már romnál más telefonnál is tapasztalható ez a jelenség.

    A változtatások:

    Boothang kiszedve
    Lacopapi féle smartass cpu settings, 2-vel megemelt vsel értékekkel berakva
    Telocation provider, telocation db, spn-conf kiszedve
    Gps conf kicserélve európai szerverhez
    Összes GO alkalmazás kiszedve
    Realcalc kiszedve, advanced calculator berakva
    Spare Parts hozzáadva

    További eltávolított appok:
    Talk
    Antispam
    Backup
    Cloudservice
    Email
    Gallery3d
    Galnetvideo
    Gesturesearch
    GooglebackupTransport
    GooglePartnerSetup
    Moto Phone Portal
    SimToolkit
    VPNservices

    Benne maradt a live wallpaper, a compass, launcherből pedig benne van a zeam és a miui, első bootoláskor felajánlja a választást.

    Gps gyorsan talál jelet, mindkét tethering működik.

    Ha lassúnak találod az ablakok és az átmenetek animációját, akkor a spare parts-ban tudsz rajta gyorsítani.

    [ Szerkesztve ]

    Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Aktív témák