Aktív témák

  • kisbarack

    aktív tag

    válasz #71562240 #21442 üzenetére

    Köszönöm szépen az észrevételezéseidet. Reméltem hogy valami hasonlót fogok kapni ahol rávilágítanak a hibáimra és nem csak a "hangnem" jön át.
    A fogalmazás miatt elnézést no meg a hibákért is. Az első én vagyok, belőlem fakad a második pedig , hogy a telefonon írok ami nem könnyíti meg a helyzetemet.
    - greenbread: ez a GreenBread_1.1_release.zip-pet akarta takarni amit ha az ember telepít zöldlencsés telefonjára CWM-ből esetlgesen újabb rom-ok mellé, életképessé válik a kamera a készülékben.
    -Xiaomi: ez gondolom olyan mint a MotoBlur, ha esetleg használtál már Blur-os rom-ot tudod mit jelent. Xiaomi.com. Ha a systembe bemész némely MIUI rom-ban benne van a lehetőség hogy frissítsed a romot. Nos ezt csak akkor ajálja fel ha előbb vagy telefonszámmal vagy e-mail segítségével beregisztrálsz erre a Xiaomi-felületre.
    - A hangvétel szerintem meg egy olyan dolog, hogy a másikat nem ismervén és az arcát nem látván miközben ír valamit, onnantól szubjektív és hangulatfüggő!
    A Trollokról meg csak annyit hogy anyám Troll. Nem mint láma vagy mesebeli figura, hanem Vezetéknévre, no meg a régebben ismert "Esti Mese" című Opusz.
    Válaszod ezúton is köszönöm!

    Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro

Aktív témák