Aktív témák

  • Halo

    senior tag

    válasz Nataniel #17276 üzenetére

    azért van benne csúsztatás... :)
    azt mondta a tisztségviselő, hogy utánanézett... nos, valóban, léteznek magyar nyelvű ROM-ok, de azok nem hivatalos kiadások, tehát nem a Motorola készítette...
    utánanézés2: egy mgyar nyelvű leírás is horogra akadhatott volna... rögvest...

    Persze a magyar nyelvű telefonok ma már alapkövetelménynek hatnak, de ha egyszer ez a készülék nem az...

    Én azt nem értem, hogy egy ilyen beszerzés előtt a Start miért nem vette fel a kapcsolatot a Motorolával, hogy ugyan készítsenek már hivatalos magyar nyelvű telefont.

    Persze, Magyarországon vagyunk, ahol erre gondolni... Ugyancsak itthon vagyunk, tehát nem boldogulunk az angollal - bár, amikor én vettem a készüléket, kaptam hozzá magyar leírást - igaz, nem mindenre kiterjedőt, de abból kiderültek, hogy pl. mik azok az ikonok fent (státusz sorban), s az is, hogy nem kibökni kell a telefonon található ikonokat, hanem érintetni. Valószínű, ezért nevezik érintőképernyős telefonnak, nem pedig kinyomom-a-szemed telefonnak :)

    a net nincs kikapcsolva, hiszen kell a jegy érvényesítéséhez - ill. lehet ki van, és az app megy csak fel? ezt nem tudom - de a lényeg, hogy kell a net és van is az alkalmazáshoz.
    Jah... csak halkan jegyzem meg - ugye van olyan hely, ahol van vasút, de nincs gprs se... no ahogy hallottam, ezeket a helyeket fel kell írniuk a kalleroknak és jelenteni, hogy itt meg itt nem tudtam kezelni a jegyet...
    Jah, hogy megint Magyarországon vagyunk? :)

    Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

Aktív témák