Aktív témák

  • szabof1

    őstag

    válasz csabi94 #17260 üzenetére

    Pontosan ez az! Ezeknek az embereknek nem egy ilyen okostelefon kell, hanem egy célszerszám. Vagy úgy kell beállítani a telefont, hogy az automatikusan a jegykezelő programot futtassa (bár az sem lenne tökéletes és nem is tudom, hogy hogyan lehetne ezt megvalósítani Androidon).
    Vagy egy nagyon alapos képzés kellene, de bizonyos embereknek (és ez nem a vasutas dolgozók lenézése) akkor sem menne a dolog, mert egyszerűen nem ebbe születtek és nem kellett nekik ilyen eszközöket használniuk.
    A fiaimnak teljesen egyértelmű a telefonom kezelése és egy vadonatúj játékot is azonnal átlátnak (még az elsős épp csak olvasni tanuló fiam is) - bámulatosak :D

    (#17261) Jaffa75:
    Ezt már többször kérdezték tőlem és két válaszom van: ha kísérletező kedved van, akkor állítsd vissza nyugodtan pl. a WIUI rendszerre a 2.2-es vagy a CM7 backupot... Nem biztos, hogy menni fog. Nekem régebben már volt ilyen visszaállításom és nem volt bajom belőle.
    De azóta már mondtak itt mindenfélét. Pl. azt, hogy mindenképpen telepíteni kell a backupnak megfelelő romot és csak akkor szabad visszaállítani a mentést. Aztán nem olyan régen azt is olvastam, hogy nem kell, mert úgyis visszaállít mindent.
    Én nem tudom, mi az igazság, de én ma már a macerásabb megoldást csinálom: telepítem a mentéskori romot és azután állítom vissza a mentést.
    Ha lusta vagy ;] , csináld meg az egyszerű megoldást, maximum, ha nem kóser valami, akkor megcsinálod a macerás romtelepítős módszerrel.
    Sajnos nem tudom én sem a megoldást, éppen ezért én inkább a biztos módszerhez tartom magamat.

Aktív témák