Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz natë #11875 üzenetére

    Ezt majd én is le fogom tesztelni a - közel - jövőben, mert a tomatot le akarom majd cserélni openwrt-re a linksys routeren. Eddig nem volt bajom, a fent említett egy kivételével, de egyre gyanúsabb az is hogy valamelyik wifit túrkáló program idézi elő. Főleg mert azóta is jó.
    Azt amúgy saját tapasztalatból el tudom mondani, hogy eleinte én is mindent elejéről kezdtem, szűz rendszer stb., hogy ne legyen baj. De csak kipróbálgattam azt is hogy ha ugyan szűz rendszerre felrakom a titanium mentéseket akkor mi van. Működnek.
    Sőt, a cm7 alatt elmentett appok pl ms2-n is rendben mentek probléma nélkül.
    Aztán következő lépcsőben már ezzel sem akartam tölteni az időt, próbáltam nandroid mentést csinálni az aktuális rendszerről. Ezt szintén mindig szűz 2.2 + root + 2ndinit után állítom vissza. Ettől függetlenül a titaniummal mindig mentem az újonnan felpakolt és véglegesen maradó appokat + a már fent levő olyanokat ami azóta használatban volt és vannak változások benne.
    Ezek alapján én azt mondom, hogy mind a titanium, mind a nandroid mentés jól működik, csak figyelni kell, hogy valóban 2.2 szűz rendszerről induljunk. Wipe-ok be legyenek tartva, pontos telepítés és visszaállítás folyamat után nem szabad probléma legyen.
    Ha akad is akkor az másképp is előjönne, és általábanmegvan/meglesz rá magyarázat is.
    Remélem ez a szösszenet segít a kezdőknek kiigazodni a rendszer stabil és gyors frissítésében. ;)

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Aktív témák