Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borsi
tag
válasz #70869248 #6028 üzenetére
Én 2000 óta követem a MotoGP-t, az már Doohan után volt. Világbajnok 500cc Kenny Roberts Suzukival, augusztusban pedig láttam a tv-ben Talmát és Báncsikit, amikor lekörözték őket a menők! Mekkora királyság volt
Szóval Okadát nem ismertem, de a Hondára motorblokkjára ráfér egy kis meló.
nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)
-
borsi
tag
Itt egyébként szerintem nagy kavar van, kb olyan mint a Tereskova botrány. Jó reklám az RTL-nek, Talma ismertségét is növeli.
A fura az egészben, hogy úgy tudom a legtöbb kész átv produkció előre egyeztetve van... Gondolom a reklámnak ez a módja is le van játszva. Kavarnak ezek mind, de szerintem nem csak a TV De nem kell mindenről tudnunk, elég ha beszélünk róla.És nem vagyok ellendrukker, Tóth Iminek is mindig szurkolok hogy essen az eső!
Hajrá Talma, hajrá Tóth csapat!nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)
-
borsi
tag
És persze hajrá Melandri!
nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)
-
borsi
tag
Jaj de várom már, hogy a Duki csináljon egy kezesebb vázat....
-
borsi
tag
válasz Motion_Blur #6137 üzenetére
Ha jól tudom:
Ha VIP Village, az egész jó. Kaja pia a boxok feletti légkondis helységekben. Futamnézés plazmatévén, vagy a célegyenes élőben. Boxlátogatás meg ilyesmi...Ha csak "sima" VIP, azt nem tudom. De akkor se maradj itthon
talán itt van info
vagy ittnem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Android játékok topikja
- Microsoft Excel topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- További aktív témák...