Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Integra #8323 üzenetére

    amerikai...bármi előfordulhat :)
    Én a Honda-ban nem vagyok annyira biztos....oké Pedrosa gyors, de lehet tele van vele már a tök...viszont Spanyol, szal valszeg nem rezgetik még be alatta a lécet. De azért mérget nem vennék rá, hgoy nem cserélhető le. Dovi' marad.
    Ducati-nál lehet hogy Hayden menni fog....hacsak nem fordul meg neki az év mert mostanában már egész jól megy. A Yamaha Rossi-val és Lorenzo-val biztos.

    DE :)
    Azt el tudom képzelni, hogy Lorenzo-t megpróbálja elcsábítani a HRC és akkor nekik marad Spanyol motorosuk, és egész jó cserének tünik Pedrosa-ra.
    Amennyiben pedig a Yamaha akar Amcsi motorost, akkor elengedik Lorenzo-t és jöhet Spies Rossi mellé.
    Ebben az a kérdés hogy a Yamaha mit tárgyal Rossi-val, mert ha Vale' aláír még 2 évet, akkor Lorenzo mehet, és Spies jöhet is akár.

    Ebben nagy kérdés hogy mit akar Lorenzo, mit akar a Yamaha és meddig marad Edwards.

    De azt is el tudom képzelni hogy Spies megy a Tech3-ra Edwards mellé, ez két Amcsi versenyzőt jelent a Tech3-nak, ami kicsit valószinűtlen, de Toseland helyét eddig is Hopper-ral hírezték be...szal lehet.
    A Tech3 Yamaha meg sztem a legjobb motor a Fiat Yamaha és a REpsol HRC után szvsz.
    Ducati-t is idesorolhatnám, de ott Stoner helye atom, Nicky helyére meg sztem sem nagyon ácsingóznak, max a pontszerzők ...De még Melandri sem :D, viszont Kallio és Valamelyik Honda-s azért még sanszos (De Puniet ill. Elias)...

    Szal sztem Yamaha lehet Spies-nek...ehez összecseng hogy azzal megy az SBK-ban is, szponzoroknál biztos nincs ütközés.
    De egyébként a t'köm tudja :D

Új hozzászólás Aktív témák