Új hozzászólás Aktív témák

  • F1DO

    senior tag

    válasz Integra #4809 üzenetére

    Várjatok csak Talmával kapcsolatban lehet nem vagytok tisztában valamivel..

    Minden egyes versenyző külön saját költségvetéssel és anyagi erőforrásokkal rendelkezik.
    Talma teljesen külön van, ahogy Faubel is. Az számít, hogy a versenyzők saját maguktól mennyi szponzort tudnak vinni magukkal és hogy kik állnak a hátuk mögött, kik támogatják őket. Talma - talán köztudott - a tavalyi géppel megy. Nem az idei legújabb Aprilia-val. Azért mert egyszerűen nincs a csapatának (az ő egyéni csapatának, az egyéni szerelőgárdájának és stb hozzátartozóinak) elég pénze hozzá. Asszem az idei Aprilia motor 25 millió Ft-ba kerül és ez csak az alap gép, egy darab alkatrész nincs hozzá. Azt ugye tudjátok, egy verseny - egy dugattyú, két verseny - egy henger, egy futam egy gumiszett. Ezek mennek. Irtózatos alkatrész költségekkel, amikkel az egész évet végig kell vinni, végig biztosítani kell a költségvetést hozzá.
    Faubelnek azért van mindenből az újabb, a jobb, mert van a saját csapatának pénze rá!
    Attól függetlenül, hogy a közös Aspar csapat égisze alatt megy a két versenyző, ők külön-külön egymástól függetlenül saját csapattal működnek!!
    Nem feltétlen azért Faubel kapja a jobb gépet mert valakik úgy akarják, hanem mert ő tud annyi pénzt vinni magával hogy tudjon a legújabb technikával menni. A pénztől függ itt minden. Ennyi. Ez technikai sport, ezzel jár.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák