Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Automobilista 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Path of Exile (ARPG)
-
GAMEPOD.hu
Minden ami Mortal Kombat X.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Kenshi és Sonya játékmenet volt...Kenshi kivégzése igen jó lett.
És aki még mindig azt hitte, hogy a pletykák alaptalanok...annak íme a teljes HIVATALOS karakterválasztó:
100%-ig stimmel a február közepén kiszivárgott listával.
[ Szerkesztve ]
-
MaYDaN
tag
No, hát akkor Ők is meg vannak most már. Azért az érdekes, hogy szinte mindent tudunk már a játékról, bemutattak megannyi dolgot. Már a DLC harcosokat is megerősítették. Viszont a feloldható karakterekről nem igazán volt szó. Még csak épp hogy a találgatás szintjén vannak, hogy talán Fujin vagy Reiko vagy akárki lehet az. Igazából mindenki azt mondja akit szeretne még a játékban látni. De eddig ezt a témát valahogy nagyon kerülik, szerintem. Az sem tuti, hogy lesznek efféle karakterek. Bár tudom javarészt szoktak lenni mindig az MK játékokban ilyen-olyan "előhozható" karik, de akkor is. Elképzelhető az is, hogy meglepetésnek szánják, de akkor meg minek mutatták/jelentették be eleve az összes karaktert DLC-stül mindenestül? Lehet az majd az utolsó hét "termése" lesz még. Minden esetre ez fura nekem.
---// Steam: m a L L o Y // Uplay: maLLoY... // Battle.net: maLLoY#2971 //---
-
Xerxész
őstag
Pedig az már egy ideje tény, hogy legalább 1 feloldható karakter lesz, ezt maga Boon írta a Twitteren. 1 harcos, ha befejezted a sztori módot, de azt nem mondta, hogy ne lenne még 1, tehát elvileg elképzelhető (MK9-ben is 2 volt).
Érthető, hogy nem akarják leleplezni, elvégre tulajdonképpen rejtett...mi értelme lenne őt is bemutatni. Úgyis 14-én már mindenki tudni fogja.Nyilván mindenki azt tippeli, akit szeretne...én is pl. Fujint akarom, de nem sokkal kevesebb esélyt látok Rainre, de talán még Barakára is.
Fujin mellett szól:
- új karakterdizájn
- relatíve fontos szerep a sztori elején (szerintem nemcsak itt)
- részletesen kidolgozott karaktermodell (esős változat, pálcás harci mód)
- már az MK9-ben is tervben volt mint DLC (audio felkonf)
- ha Tanya bekerült DLCként, akkor ő miért nem? Shinnok, Quan Chi, Tanya és Reiko még a MK4-ből, akik értékelhetőkRain mellett szól:
- új karakterdizájn
- szerep a sztori későbbi szakaszában
- mivel a MK9 után mégegyszer nem lesz DLC, ezért akkor inkább feloldható lehet
- IMDb-n listázva van a szinkronja (bár ez nem jelenti azt, hogy játszható lesz)Baraka mellett szól:
- új karakterdizájn
- kiszivárgott achievement kép róla
- IMDb-n listáva vanEgyébként az a furcsa, hogy a fejlesztőcsapat azt írta Twitteren, hogy nem lesz bemutatva mindenki az indulás előtt, ehhez képest tegnap felfedték a végleges karakterválasztót. Aztán ma éjjel Goro játékmenet, jövő csütörtökön Jax és Jacqui.
[ Szerkesztve ]
-
-
batai15
félisten
nekem az a furcsa hogy az mk9 is miért nem megy már annyira ? anno reméltem hogy jajj na most aztán orba szájba fogja veretni mindenki.
-
x360elite
őstag
-
Xerxész
őstag
Azért ez igen komoly: Kenshi kardja őseinek lelkeivel.
Valaki volt olyan mázlista, hogy pont ott pauzézta le a steam videót, ahol Kenshi épp suhint egyet. Szépen kidolgozták, annyi szent.
Mondjuk ez lehet, hogy csak a karakterválasztónál van...[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
srácok a 9.részhez nem tudnátok mondani valami jó kézre álló bill kiosztást?
-
gyimger
őstag
Én a nyilakat és az A-S, Y-X gombokat használom. Onnan kézre áll a Q-W, D-C minden máshoz, például blokkoláshoz vagy fogásokhoz.
Az alapbeállítás gány.
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Ch0b
tag
Remélem ma lesz egy kis Reptile gameplay is, sok lesz Mileena-ból. Goro annyira nem rédekel, persze ettől még jó, hogy ma bemutatják, de sosem volta oda érte annyira.
Az tetszik, hogy Kotal Kahn oldalán áll most Reptile, mivel Kahn elég jó karakter lett szerintem. Mármint a képregényben most megkedveltem.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
360on is toltam, bár reméltem h billel jobb lesz
-
-
Ch0b
tag
Amúgy én is nem rég váltottam kontrollerre, viszont amim most van Trust az nem jön be annyira. Sokszor mikor nyomom, hogy balra, vagy jobbra akkor még fel is ugrik közbe, próbálok már figyelni rá, hogy ezt kikerüljem, de még így is előfordul. Szóval így nehéz beadni a dolgokat amiket szeretnék. Ezért jövőhéten meg lesz véve egy x360 vezetékes kontroller, remélem az jobb lesz.
Ja és amúgy én a nyilakat használom, vagy esetleg a többség a kis karokat használja? -
batai15
félisten
válasz atainprison #579 üzenetére
jóvan ez van most csak én ezt a gamepadot is imádtam.
-
Ch0b
tag
válasz atainprison #581 üzenetére
Jó de PC-re nincsenek, vagyis én nem találok.
-
addikt
Én az MKX miatt msot vettem hardverapróról egy Logitech F310-est. Sosem volt előtte PC-n kontrollerem. Ez állítólag jó lesz...
-
Ch0b
tag
Akkor keresnem kell egy jobb controllert, az xbox one controller azért kicsit drága, és kellene két darab
-
MaYDaN
tag
Igen, valóban csiripelte Boon. Csak nekem akkor is fura, hogy mindent bemutattak már és lelőttek előre csak pont a feloldható karaktert vagy karaktereket nem. Végül is mindegy csak ez szemet szúrt. Legalább ez meglepetés lesz valamennyire. Én Kabalt szeretném a legjobban, bár erre tudom vajmi kevés esély van.
S valóban igazad van abban, hogy arról volt szó, hogy nem fognak mindenkit leleplezni és most tessék. Biztos nagyon belelovalták magukat és nem bírtak leállni.---// Steam: m a L L o Y // Uplay: maLLoY... // Battle.net: maLLoY#2971 //---
-
MaYDaN
tag
Nekem is Xbox360-as kontrollerem van, amilyen szinten én nyomon jó lesz.
De ahogy elnézem itt mindenki pro hozzám képest. Úgyhogy jó, hogy beléptem a Steam-es csoportba, egy ember legalább lesz, akit majd mindig bucira tudtok verni.---// Steam: m a L L o Y // Uplay: maLLoY... // Battle.net: maLLoY#2971 //---
-
x360elite
őstag
válasz atainprison #579 üzenetére
Én eleve Xbox 360-on tolom az MK9-et és ha egyszer megjelenik, akkor az MKX-et is azon fogom. Nekem nincs semmi bajom a controllerével, pedig tudom, hogy a PS-é jobb. Ettől függetlenül, annyira megszoktam már, hogy amikor havernál toljuk a PS-én, akkor felérek egy homokzsákkal. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy megszokás kérdése bármely joy, ill. billentyűzet.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
atainprison
senior tag
válasz x360elite #590 üzenetére
Persze, teljes mértékben egyetértek, mindenki olyat használjon, ami a saját ízlésének megfelelő. Én csak a saját tapasztalatomat írtam le, miszerint d-paddal sokkal könnyebb Mortalozni mint analóg karral, ergo a gamepadnak, ami ajánlott hozzá nem baj, ha jó minőségű d-padja van.
-
Xerxész
őstag
[ Szerkesztve ]
-
MaYDaN
tag
Hm, van egy olyan érzésem, hogy sokan lesznek Goro-val ahogy ezt a kis trailert megnéztem. Ennek alapján nagyon jó kis dinamikus karakternek tűnik és persze nem piskóta, ahogy mondani szokás. Nem olyan, mint volt az előző részekben szerintem, amikor lehetett vele játszani. Mondhatom azt hogy tetszett, pedig sose voltam odáig érte.
---// Steam: m a L L o Y // Uplay: maLLoY... // Battle.net: maLLoY#2971 //---
-
x360elite
őstag
válasz atainprison #591 üzenetére
Ez így van.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
AS
félisten
Xbox One kontroletr veszek a Mk- hoz remélem jó lesz
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Igen drága (Razerhez képest olcso )
Itt 16 rugo, elvileg van benne usb kábel is.Xbox 360-nál nem sokal olcsobb...... (és az állitolag rossz a mortalhoz )
[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
rexsimus
aktív tag
Semmi értelme Xbox 1 kontrollert venni.
Ott a remek Logitech F310 Gamepad. Tökéletes a játékhoz, sőt! A rendkívül minőségi PS3 kontrollert is lepipálja, legalább is nekem jobban bejön vele a játék.Ha vezeték nélkülit akarsz, akkor ott a F710 Wireless Gamepad.
Nagy előnye a vezérlőknek, hogy a D-pad, nem egy tárcsán van, mint a konzolosokon, hanem külön-külön gombon.
Ja és simán használható, mind PS-hez, mind Boxhoz, és természetesen PC-hez.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Na, valaki streameli a játékot...én nem is értem, hogyan juthatott hozzá.
Itt a link.SPOILER!!!
A történet végeztével feloldható karakter Shinnok.
Jax fejezetében Sindel ellen kell harcolni (nem átvezető videóban, hanem rendes játékban), de Sindelnek nincsenek variációi.
Rainről jött egy játék közbeni fotó, szerintem ugyanaz lesz a helyzet, mint Sindelnél. Küzdeni kell ellene, de játszható nem lesz.SPOILER vége
Egyelőre ennyit néztem meg, mindent nem akarok lespoilerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott gamepadek: PS4, Xbox 360 / One, Logitech F széria
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Házimozi belépő szinten
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 86QNED916QA 4K QNED MiniLED 4K 120Hz.2 Év Gyári Garancia
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest