Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FistXL

    senior tag

    Nem kellett volna hergelnem ezzel a képpel (meg használati szokással) hergelnem a topiklakókat, elnézést, nem trollkodásnak szántam, csak végtelenül unatkozok itthon, ezért letöltöttem jó pár sorozatot 4k-ban. Visszább fogok venni a szokásomból, tisztában vagyok vele, milyen sz@r a lassú nettel kínlódni.

    DE! Bármennyire is felhúzzák ezen magukat, én mindig pontosan fizettem a számlákat, sosem volt elmaradásom. Ha már én fizetek a korlátlan szolgáltatásért, hadd generáljak már rajta annyi adatot, amennyit szeretnék. Ha lassú a net, akkor bővítse a szolgáltató a kapacitásait, erőforrásait. A járványra való tekintettel, annak gyors terjedése miatt ez persze nem volt lehetséges, elismerem. De előszeretettel dobálóznak itt akkor is az empatikus netezéssel egyesek, mikor semmilyen krízishelyzet nincs. És ha pár ember miatt válik használhatatlanná a net, ott nem az emberek a hibásak, hanem a szolgáltató. Kisebb az együttélés záloga, ha így tetszik.

    Nem a net sebességére van gondom, hanem arra, hogy a router időnként levált B3-ról 20-ra, mert picit jobb jelerősséget érzékel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák