Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz #25741824 #2190 üzenetére

    szia,

    azzal nincs gond, ha gyengébb a 4g/lte térerő, mint a 2g vagy 3g, mondhatni természetes az eltérő technológia miatt, akkor aggályos csak, ha már leváltogat más módba a készülék olyankor is, amikor külön ok miatt nem kellene - erről majd alább bővebben.
    az régen rossz lenne, ha lenne csak 4g/lte mód a telefonokon, mivel azon egyik szolgáltatónál sem működik a telefonálás, sms és kapcsolódó átvitelek, olyankor muszáj leváltani a telefonnak 3g, vagy ha az nem adott, akkor 2g módba.
    azért kellett a 4g/lte, mert ideális esetben, illetve nagyon sok helyen már most is teljesen okés és több tekintetben is sokkal jobb, mint a 3g, ahol pedig problémás még, ott várni kell, folynak a fejlesztések, idővel rendben lesz egyre több és több helyen.
    a 3g már felejtős, szűk keresztmetszet lett több tekintetben is.
    most nem mindenhol jó még 4g/lte, de nem is lehet úgy kezdeni, hogy mindenhol azonnal működjön, ezért gondolj csak bele, mi lett volna akkor, ha minden más, a korábbinál jobb (2g; gprs -> edge, 3g; 3g -> h -> h+) fejlesztés elkezdésekor azt mondták volna, hogy minek kellett bevezetni, csinálták volna jobbra a korábbit, akkor sehol sem tartanánk most, mindenki halálosan lomha sebességen netezne, ha tudna egyáltalán...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák