Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz .LnB #2021 üzenetére

    a netplusz bővítőket bármikor lehet aktiválni és lemondani is, tört havi számlázásúak, tehát csak annyi kell kifizetni a havi díjból, ahány napot aktív volt, viszont a fordulónapig a bővítő teljes adatkeretét megadják, arra kell csupán figyelni, hogy egy adott naptári hónapban a harmadik aktiválás már nem díjmentes, annál már a havi díjjal azonos összegű aktiválási díj kerül felszámításra.
    megteheted tehát, hogy a nyaralás idejére aktiválsz nagyobb netplusz bővítőt (xl 3 GB és 2590 ft, vagy xxl 5 GB és 3290 ft), amikor pedig nincs már rá szükséged, akkor visszaállsz a korábbira - a fent leírtak alapján.
    vannak eseti adatbővítők is, amik hozzáadódnak a meglévő adatkerethez; link, ezeket többször is lehet aktiválni egymást követően, viszont a leírásban nem látom a régebbi mozaik díjcsomagokat.
    amennyiben megfelel a 00:00 - 7:00 közötti intervallum, úgy a legjobb megoldás a korlátlan éjszakai net opció lehet; link, mert ez mehet a netplusz l mellé és így a fent írt intervallumban tényleg korlátlanul nyomhatsz bármilyen forgalmat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák