Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz weinmaker #7950 üzenetére

    Nézem ezt a flottás díjszabást, nincs ebben semmi különleges. Nekünk az egyik sim red, a másik egy hasonló flottás, igaz, szerintem jobb összességében, mindössze 500 fővel is. Alapdíj 2500Ft bruttó, ebből lebeszélhető 1900ft lebeszélhető, de nincs telefonadó, tehát az egymással ingyenes beszélgetésekre nincs a 2Ft sem, 50MB net( ezt bármikor lehet növelni, de ennyi jár ingyért, percdíj itthoni mobilra másodperc alapon 9Ft +áfa, vezetékesre 5Ft+áfa.

    Vagyis havi 2500Ft-ból van egy számod amin mindig elérnek, (számhordozás megoldott) ha kell, ránézhetsz egy egy levélre, ha úgy jön ki, vezetékes irányban lebeszélhetsz 300 percet, mobil irányba meg 166 percet, ami egy feltöltősnek leányálom, a havi 3 ezres meg a 100 perc beszélgetésre is elmegy ott is.

    Valahogy ennél jobbat nem látok sehol, van a t-nél valami féltitkos autóversenyzős tarifa, ott 5 ezresért oda telózol ahova akarsz, de mivel már megvan a red, az most kilőve, elég az a maga 3Ft-os percdíjával, legutóbb számolva annyira jött ki. :D

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák