Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
Számlakontroll adatkártyán a keret felhasználása után eddig 256-ra lassított a telenor most ezt levitték kb 32-re így már a yt és netrádió sem használható a lassított sebesség elérése után.
Ezzel most csak engem tisztelt meg a telenor vagy ez másnál is így működik? -
4Grider
nagyúr
válasz gabor9991 #48760 üzenetére
Nekem is elég volt. A lassított sebesség értelme az, hogy még épp elérhető maradj neten keresztül, nem pedig az, hogy alkalmazásokat teljes értékűen kiszolgáljanak, különben a kutya nem venne kiegészítő adatjegyeket. Vannak rendszerek, ahol ezt úgy oldják meg, hogy az egyik időpillanatban pont nulla sebességet biztosítanak, a másikban meg mondjuk 32 kbps-ot. Az is maximum 32 kbps lesz, csak épp lesznek protokollok, amik az ilyen neten elhasalnak.
-
gabor9991
őstag
válasz 4Grider #48761 üzenetére
Tudom, hogy a lassított sebesség miről is szól.
A kérdés azért merült fel, mert az elmúlt 5 évben nem volt lassabb a lassított sebesség mint 256 kbit/s most pedig ezt is a negyedére csökkentették nálam.
És az a kérdés, hogy ezt másnál is bevezették vagy csak nálam, azon a simen amelyik havonta a 4GB kereten felül lassítva még kb. ennek a dupláját, összesen havonta 10-12GB adatot forgalmazott? -
4Grider
nagyúr
válasz gabor9991 #48762 üzenetére
A Telenornál sem jellemző az egyedi korlátozás, főleg nem ilyen kis adatmennyiség esetén. Egyben szoktak egy csomag paraméterezésén változtatni, meg persze ennyi idő után a lassítást végző rendszeren is frissítenek néha.
A flottakezelőt viszont havonta tájékoztatják osztott adatkeret esetén, ők pedig flottától függően esetleg tudnak az egyedi paramétereken változtatni... -
petir
senior tag
válasz gabor9991 #48762 üzenetére
Ez Neked hang kártya adatforgalma vagy csak adatsim?
Mert amúgy én is észrevettem, hogy ha elfogy az adat használhatatlan a net !
Ez korábban nem így volt Simán lehett böngészni , egy rádió stream minden gond nélkül ment.Gondolkodtam egy 4GB-os adatsimen de így... 😏😏😏
Jó lenne tudni , hogy azonos e a korlátozás! Esetleg van valakinek ilyen tapasztalata ?
Ha igen ne tartsa magában ! -
yanna
addikt
Ma kaptam EQ-s számlát a névre írás előtti időszakra. Ünnepek alatt megpróbálok visszamenni az időben, hogy ne csússzak a fizetési határidővel...
Számla kelte: 2021.03.26.
Fizetési határidő: 2021.03.26. -
yeezymeezy
tag
Sziasztok!
Az otthoni internetet szeretném kiváltani mobilinternettel.
A triconnect 1tb-os csomagját néztem.
Használ valaki ilyet?
Mennyire megbízhatóak, korlátozzák e valamilyen formában a szolgáltatást?
Köszi a válaszokat -
Beniii06
addikt
válasz yeezymeezy #48773 üzenetére
Nem követem a topikot egy ideje, de ettől az EQ/CP vagy IQPro is jobbnak tűnik, azok is telenorosak a tarifák elnevezéséből kiindulva("Vállalati Hipernet Heavy stb."), inkább azok közül választanék.
"Got any other secret weapons?"
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz yeezymeezy #48775 üzenetére
Nem azonos a 4G náluk, csak a 800 MHz-es frekvencia közös.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
mickemoto
őstag
gabor9991-nek
Épp írni akartam egy új hsz.-t, de kicsit visszaolvastam.
Én is Számlakontrollos vagyok már több mint két éve és eddig nekem is használható volt a lassított net emai-re, vagy itt a ph-n írkálni, sőt még akár yt-t videot nézni is de a mai nap elfogyott a keret(50 GB), és gyakorlatilag használhatatlan lett a sebesség, még az email címemre sem tudok belépni, sem ide a ph-ra. 0 és 8 K/s közötti a sebességés ugyanott mérve mint az elmúlt két évben, csak korábban 128K/s és 256 K/s között volt.Kénytelen voltam plusz adatot venni másik sim-re.
Nem tudom van-e hozzá köze, de egy-két hete küldött a számlakontroll egy email-t amiben leírják hogy a telenorral egyezkedtek és néhány csomagnak változik( emelkedik ) az ára. Szerintem szándékosan lassították használhatatlanra a "lassított" netet hogy az előfizetők nagyobb csomagba lépjenek .
Nem tudom más szolgáltatóknál milyen a lassított net sebessége, használható-e bármire is? Blue mobilnál ezt már eljátszotta régebben a telekom sajnos.
Lehet másik szolgáltatós flotta után nézek.[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
válasz mickemoto #48791 üzenetére
Állításom nem flottafüggő, más szolgáltató szárnya alatt edzettem 32/32-es skillem. Számlakontrollban vagyok. A csomagújítások előtt a 4gigás és azon felül kapott élhető lassítást. Most meg szűkítettek, hát nem szép. A korlátlanjuk még mindig jó opció, drágábban is.
-
törölt tag
válasz DrBubo77 #48799 üzenetére
Ezt írtam: Az adathasználat per előfizető évről évre nő.
A voda és a telekom bővíti a frekvencia készletét, amivel az előfizetőket kiszolgálja, a telenor csökkenti.
Van egy képlet, ami 3 ismeretes: előfizetők száma (~), frekvenia (fix), adathasználat (emelkedő).
Ha csökken a birtokolt frekvencia, miközben nő az adathasználat, akkor mit lehet tenni? Csökkenteni az előfizetők számát (ilyet a hülye sem csinálna), vagy más kondícióval kínálni az addigi korlátlan adatcsomagokat.
Szerintem...
Majd jövőre kiderül.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
- Phoenix Contact ipari hálózati switch 16x 10/100 MBit/s RJ45, DIN-sínre, IP30 1085255
- PS5 Dual Sense kontroller (garanciális)
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, 8x 10/100/1000 Mbit/s RJ45, DIN-sínre
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest