Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
martonl
senior tag
-
citkar
addikt
válasz martonl #47404 üzenetére
Akkor marad a saját néven maradó SIM-et garantáló flottás csomag, azokból is van, olyan is, aminél nincs hűség, vagy ha az első évben van, utána nem kötelező aláírni húséget. Mondjuk idejét se tudom mióta használok dual standby telefont, minden gond nélkül, de ha szerinted ez nem normális, nem kell erőltetni.
-
fer71
újonc
-
citkar
addikt
válasz martonl #47406 üzenetére
Fúha, ha te sem tudod akkor ki tudhatná Hisz te állítottad. "Normális dualsimes telefon már nincs sajnos, vagy ha van is, akkor nagyon drága. [link] "
A pontosítás érdekében hozzátenném, te dual standby készülékre gondoltál, amik egyébként olcsók, csak neked nem felelnek meg.[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz citkar #47408 üzenetére
Nem. Pontosan a dual talk készülék alatt értek normális dual simes készüléket. Természetesen ezzel nem akarom leszólni senki fia készülékét, senki ne vegye magára, hisz pillanatnyilag nekem is ilyenem van. Csak puffogok, hogy miért nem gyártanak ilyet. Gondolom nem volt rá igény, hiszen tudtommal a dual talk készülékekben két független rádiós modul van. Okostelefonban meg nyilván még drágább lenne ezt előállítani, a gyártók úgy vannak vele, akinek ez kell, az hordjon két telefont. Bár jut eszembe, volt még egy ilyen telefonom, a Gigabyte Simba. Csak hát ugye a nevén kívül az egyéb tulajdonságait ne firtassuk. Viszont a dual talk-ot azt tudta.
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz martonl #47409 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy van sok normális dual SIM-es, dual standby telefon, csak neked ezek nem felelnek meg Mondjuk szerintem érthető, ritkán akarunk egyszerre két számon beszélni (vagy egyiken beszélni, a másikon netezni egyszerre). Biztos van az a helyzet, hogy jón jönne, de ésszerű kompromisszummal áthidalható a többségnek, ha más nem: két telefonnal.
-
martonl
senior tag
válasz citkar #47410 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ezek egyike sem teljes értékű dual sim telefon. Ettől még természetesen egyéb hardveres/szoftveres jellemzői lehetnek jók a készülékeknek. De én a normális dual sim működés alatt nem ezt értem, gondolom ez nem probléma. Rengetegszer hívok dual simes felet, akinek kikapcsolt állapotot jelez a készüléke, mert a másikon éppen beszél. Ráadásul a készülék (és nem filléres telefonról van szó) arra nem képes, hogy lejelentkeztesse rendesen a hálózatról a SIM kártyát (mondjuk miért is tenné egyetlen rádiós modullal). Ez azt eredményezi, hogy rengeteget kell várni, mire a kikapcsoltsági üzenetet (vagy egyéb beállított szolgáltatást, pl. hangpostát, vagy átirányított szám csörgését) meghallom. Sajnos a legtöbb dual standby készülék ilyen, ez van. Szerintem erről felesleges diskurálnunk, értem es elfogadom az álláspontodat, ha te nem is az enyémet. Nincs is ezzel baj.
-
martonl
senior tag
válasz arnyekxxx #47412 üzenetére
Nem hiszem, elvégre a legtöbben nem is tudják, hogy ilyen funkció létezik egyáltalán. Ez régebben se volt rendesen lekommunikálva. Emögött szerintem szolgáltatói lobbi is lehet, hiszen a dual talk készülékekkel a két SIM kártyán egyidőben bonyolított hívások konferenciabeszélgetésbe is tehetők.
De szerintem térjünk vissza a topikhoz.
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz martonl #47409 üzenetére
Nézd, a dual active telefon rétegtermék. Akik a dual SIM topikban az elmúlt években ilyet kerestek, egy felvilágosítás után a többségük rájött, hogy nincs rá szükségük és vettek egy dual stand by készüléket (azon is lehet konferencia hívást intézni, csak egy számról, ez nem a világ vége). De szerintem a nagyobb baj az, hogy nem fogadod el ezt a tényt. Ha neked ilyen kell, mert egyszerűen ez az igényed, akkor vegyél egyet. Van a régebbi Huawei, Honor modellek között ilyen, amik valóban elavultak bizonyos tekintetben, nem is olcsók, de innen-onnan beszerezhetőek. Amikor 13 colos gamer laptopot kerestem nekem is körül kellett néznem, hol és mennyiért vehetem meg, abból a néhány típusból, amit a világon kapni, mert szinte egy gamer sem vesz ilyen kis gépet, ez egy rétegtermék, de nekem mégis ez kellett.
-
martonl
senior tag
válasz citkar #47414 üzenetére
Nem a konferenciahívásról van szó magáról, hanem arról, hogy két különböző szolgáltató különböző tarifájú hívása összekapcsolható. Pl. két különböző flottán belüli, vagy hálózaton belüli stb. hívás. Ezt a szolgáltatók annyira nem díjazzák. Ezért nincs ez marketingelve nem úgy, mint a 13"-os laptop. Utóbbira tényleg kisebb az igény, hiszen aki játszik, annak gondolom kell a felbontás és a képernyőméret. Ráadásul kisebb méretbe kell belezsúfolni a megfelelő grafikus hardvert a megfelelő hűtéssel, ami gondolom rendesen meg is emeli a termék árát. De nyilván jobban értesz ehhez, és azért jó, hogy a te igényeidre is van megoldás.
-
citkar
addikt
válasz martonl #47415 üzenetére
Szerintem a mai világban gyakorlatilag senkinek sem áll (rajtad kívül) szándékában egy telefonról két különböző (szolgáltatói) számról egyszerre telefonálni másokkal konferenciabeszélgetés keretében belül. A mai világban ez egyszerűen áthidalható, több módon is, sokkal egyszerűbben, mint, ahogy te szeretnéd (például interneten, vagy egy telefonszámról hívod őket, bő 5000-ért korlátlanul hívhatsz bárkit). Ennek ellenére neked nem kell áthidalni, ha neked dual active telefon kell, nyugodtam vegyél egyet, legyél vele boldog és használd örömmel.
Azt hozzátenném a szolgáltatói összeesküvés elméletedhez, hogy egyes szolgáltatónál (Magyarországon) is, régóta lehet vásárolni már két SIM-es, kártyafüggetlen mobiltelefont (feltételezem most is lehet), biztos nem nagy példányszámban árulják, de létezik, csak azért dual standby-t, mert ez a közkedvelt, de korábban talán dual active-t is árultak.(#47416) kovacs65 : Alienware-t vettem, kb 3 éve, akkor épp 13 colos OLED laptopjuk volt a legkisebb. Előtte néhány évvel 14 colosuk volt a legkisebb méretű, azt is használtam, jó volt. Ahogy nézem az újabb szériában nincs 15 colosnál kisebb jelenleg. Hátha lesz a következőben, vagy nézelődhetsz refurbished gépek között, az angol, vagy amerikai Dell oldalán (amerikában a newegg is szokott régebbi refurb gépeket árulni, régebbieket is, mint ez a 13 colos OLED), vagy Ebay-en is vannak hivatalos Dell/Alienware refurbished eladók, hátha becsúszik hozzájuk egy számodra megfelelő darab. Ha sürgős, akkor Razert vennék, ők most is árulnak 13 colosat, más alternatíva hirtelen nem jut az eszembe. Ami fontos volt, hogy az Alienware garanciája honosítható Magyarországon is, a Razerrel kapcsolatban meg kell érdeklődni, van-e Magyarországon garancia, attól tartok, hogy nincs.
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz citkar #47417 üzenetére
Szerintem a mai világban a dual talk telefonokat kevesen ismerik (elképzelhető, hogy idáig te se tudtál róla). A dolog abból indult ki, hogy nincs normális dual simes (tehát rendes dual sim funkcióval bíró) telefon. Ennek a dual sim konferenciabeszélgetés csak egy része, egy lehetőség. Dual talk telefont soha egyetlen szolgáltató sem árusított tudomásom szerint, vélhetően azon ok miatt, amit írtam. A dual talk telefonoknak pedig sajnos egyéb paramétereik szoktak gyengék lenni, gondolom ennek is megvan az oka.
Ha valakinek mindkét SIM kártyán nagyobb beszédforgalma van, vagy fontos, hogy időben értesüljön arról, ha hívják és fontos az elérhetőség mindkét SIM kártyán, akkor neki valóban két telefon, vagy dual active telefon kell. Nekem is van ilyen készülékem, nem is tudok mostanában újat vásárolni, mert nincs is szinte alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
Szerintem meg a sok off hozzászólásnál törlés lesz a vége...
-
citkar
addikt
válasz martonl #47418 üzenetére
Attól, hogy a szolgáltatónál nincs dual active telefon, szerinted ők tehetnek arról, hogy máshol sem találsz? Ahogy a TV-t sem kell a szolgáltatódnál megvenni, ha ott nem találsz megfelelőt, telefont is vehetsz bárhol. A szolgáltatónak semmi köze ahhoz, hogy nem találsz más üzletekben dual active készüléket. Egyszerűen az emberek döntő többsége megoldja másképp, nincs rá szükségük, így érdemi kereslet hiányában nem gyártanak. Néhány éve még gyártott a Huawei/Honor, bizonyára néhányan vásároltak is tőlük, volt rá lehetőség, nem titkolták a létezésüket, nem rejtegették ezeket a készülékeket, de abbahagyták, nincs rá kereslet, mint 13 colos gamer laptopra (utóbbiról talán most hallottál először).
[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
válasz jbnd-007 #47422 üzenetére
Mi a p@csnek?
A torrent kliensbe be lehet állítani a letöltések, feltöltéseknek a kapcsolatok számát, sebességét, időzíteni lehet mikor töltse le.
Aki mobilneten 1TB-ot elhasznál vagy többet egy hónap alatt az szerinted foglalkozik bármivel is?
Úgy vannak vele, hogy kifizették korlátlan netre az 5000eFt-ot tehát kuss@lhatnak.[ Szerkesztve ]
-
Balázs Z.
tag
Sziasztok, Telenoros iQpro flottás mobilnetet használok, és ma reggeltől nem működik. Más tapasztalt hasonlót? Telefon újraindítás, mobilnet ki-be kapcsolás nem segített.
-
Balázs Z.
tag
Köszi a válaszokat, továbbra sincs mobilnet
-
zsiz
őstag
Sziasztok.
Olcsó mobilinternetre kellene nekem valami megoldás. Jelenleg Telenor MyChat csomagom van, eddig meg is voltam vele elégedve, de egy ideje már nem az igazi.Az összefoglaló alapján az iQpro adatkártya (4 GB/1575 Ft) lenne a legmegfelelőbb nekem. A szolgáltató nekem mindegy, jelenleg ugye Telenor van. Hogy kinek a nevén van a szám, igazából nem tudom mi jelentősége van, gondolom azért az a biztos ha saját néven lenne. Viszont olyat nem találtam a táblázatban, ami mindennek megfelelne és a szám is az én nevemen lenne. Számhordozni nem akarok, nekem az is jó ha teljesen új számot kapok, mivel úgyis csak adatra használom a kártyát.
Hűséget nem szeretnék vállalni. Valaki ezt meg tudná írni, hogy van-e az iQpro adatkártyánál? Mert a táblázatban nem szerepel. Kaució / Belépési díj / Tagdíj, mind 0 forint, ez tökéletes. Csak mobilnetre használnám a kártyát. És még árban is megfelelne, 1575 Ft-ért olcsóbb, mint a mostani csomagom. Ennél sokkal többet nem is nagyon szeretnék fizetni havonta.
Tudtok ennél jobbat ajánlani? Milyen buktatói vannak ennek? Sosem voltam még flottában. Igazából eddig nem is érdekelt, de felhúzott hogy van is internetem, meg nincs is az adatkeret elfogyasztása után.. Normális csomag, emberi áron meg semelyik szolgáltatónál nincs. (MyChat-nél olyan szinten lassítják 1GB után, hogy használhatatlan. Korlátlan a közösségi média, mégis van hogy messenger üzenetet nem kapok meg, csak ha wifi közelébe megyek, de a Facebook is percekig tölt egy darab képet.)
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
4Grider
nagyúr
Ha a Telenor MyChat nem az igazi, akkor az IQPro sem lesz az. Telenor-Telenor. Ha a lassításra gondolsz, az azért flottákban használhatóbb, de persze nem mindenre.
Az adatkártya névre vételének nem sok értelme van.
A flotta buktatója az, hogy nincs a sarkon személyes ügyfélszolgálat, néha hetekbe van, míg egy-egy váltást/problémát lekezelnek. De legalább olcsó... -
juve600
nagyúr
üdv
az alábbi összeállításhoz kellene nekem segítség:
ez van jelenleg a családban :
Telelkomos mind :
1. előfizetés - korlátlan telefon+4gb net ( 8000 Ft)
2. előfizetés- hálózaton belül díjtalan + 2gb net ( 4000 Ft)
3. előfiztetés - 3gb net telefonálásra nincs használva,csak elérhető ( 1800 Ft)
4. előfiztetés - 3gb net telefonálásra nincs használva,csak elérhető ( 1800 Ft)ezt szeretném leváltani olcsóbbra,adott esetben számhordozással
-
zsiz
őstag
válasz 4Grider #47432 üzenetére
Nem magával a Telenor hálózattal van bajom, van rendesen lefedettség. A lassításra gondolok, igen. De jobban megnézve, kevés lenne a 4GB (múlt hónapban a FB és az Instagram mobiladat használata is 2-2GB felett volt, tehát már csak erre kevés a 4GB és akkor még mást nem is néztem), úgyhogy tárgytalan a dolog. Azért köszönöm az infókat.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Azt meg tudja mondani valaki, hogy az 1575-ös IQ csomag a 4 Gb lejárta után mit csinál?
Korlátozódik ?
Mennyire ?
Böngészni korlátozottan lehet e vele ? -
bul07
nagyúr
válasz juve600 #47433 üzenetére
Csak a lényeget nem írtad le
Hogy neked mi kell?Mennyit telefonálsz menyi adatra van szükséged egy hónapban
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
juve600
nagyúr
kb ugyanerre lenne szükség,csak ha lehet akkor olcsóbban
a BLEE Mobilt néztem :
1. Infinity simple 3,5gb ,korlátlan beszélgetés 5990 ft
2.Motion XS 2GB net, 60 perc 1990 ft
3.Motion Net S 5GB 2490 ft
4.Motion Net S 5GB 2490 ftcsak nem találok erről a BLEE-ről infókat,véleményeket,stb
-
bul07
nagyúr
válasz juve600 #47439 üzenetére
Egynek
Forensis FLAT
6735Ft korlátlan hívás sms, 5GB
Nincs hűségidőNa meg ugye MOL tankolásnál is lehet spórolni literenként
normál üzemanyagnál 6 forint/liter azonnali kedvezmény, amennyivel kevesebbet kell fizetnie és egy Multipont/forint literenként azonnal a Forensis kártyára íródik jóvá
[link][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Kimaradt egy dolog mobil flottához
A szolgáltatás igénybe vételéhez "PRÉMIUM" tagság szükséges, melynek éves díja 6.500 FtÓ bocs most nézem hogy ideglenesen szünetel a regisztráció
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz juve600 #47446 üzenetére
Az nem lehet, hanem biztos, hogy probléma. Mármint azonos néven kell lenni az előfizetésnek. Otthon használhatsz vowifit, ha a telefon tudja, de tudtommal hivatalosan lefedett helyen kell lenni a címnek, különben nem kapsz SIM kártyát. De látom átugrottál a saját topikjába, majd ott folytatjuk, mert itt off.
-
pietrrr
aktív tag
Sziasztok!
Ki szeretnék lépni dpi flottából, hogy aztán eq-ba menjek át. Flottából kilépésnek mi a menete, kit kell keressek?
(Mert tudtommal flottából nem lehet eq-hoz behordozni)
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest