Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cincinatus
tag
válasz lajos75 #19646 üzenetére
Nem megszünteti, hanem nem adja ki. Benne van az összefoglaló táblázatában is ez az ajánlat, csak a prohardveres különcsomagból lett általános csomag A flottához megy a szám, de azt írják, hogy lehet saját számlád tehát elvileg nem bukod be a számod, ha a flotta behal.
-
lajos75
senior tag
válasz cincinatus #19651 üzenetére
"Benne van az összefoglaló táblázatában is ez az ajánlat"
Hol van benne mert én nem látok ilyet Vagy csak én nem látom?
[ Szerkesztve ]
-
lajos75
senior tag
válasz cincinatus #19654 üzenetére
Az 4350Ft. vagy nem jól számolok??
A Weboldalukon ez van fent (itt Nettó árak vannak) de teljesen más árak vannak mint a táblázatban
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz cincinatus #19654 üzenetére
A táblázat közepén vastagon szedve ki van írva, hogy minden bruttóban van.
Azóta ez a flotta is változott, ezek szerint.(#19651) cincinatus
Ha van külön számlád ez mit takar, hogyan működik?? Korábban kérdeztem már frondeótól, de nem érkezett válasz. Ha ugyanúgy a kezelő részére megy a pénz, nem pedig a szolgáltató számlájára, akkor semmivel sem érezném nagyobb biztonságban a számom.
(#19646) lajos75
Ha a flotta kezelője nem rendezi a díjakat a szolgáltató felé, akkor simán megteszi.
[ Szerkesztve ]
-
lajos75
senior tag
Srácok hogy van ez , itt mindenki csak találgat senki semmi biztosat nem tud mondani??
[ Szerkesztve ]
-
lajos75
senior tag
válasz cincinatus #19660 üzenetére
Köszönöm meg fogom kérdezni őket.
De én azért jöttem erre a fórumra hogy információt gyűjtsek és nem találgatásokra vagyok kíváncsi
-
cincinatus
tag
válasz lajos75 #19661 üzenetére
Pár infót azért kaptál Az árakhoz biztosan jön a plusz ÁFA és be kell vinni a számod a flottakezelőhöz és ez Telenoros flotta. Arra még biztos rákérdeznék, hogy a 4 GB netet külön kötelezően meg kell-e venni vagy alapból adják hozzá. (Az első variáció a sanszosabb) Illetve a hűségidő nélküliség feltételeire még tuti rákérdeznék, mert ezt biztos nem ingyen adják.
-
MPeter87
őstag
válasz lajos75 #19659 üzenetére
A honlapjuk csak részinformációt közöl, ezért senki nem tud mást, csak találgatni. Az itteni táblázatban szereplő adatokhoz képest részben változott a flottájuk, a honlapjuk szerint, szóval az lesz a tuti, ha megkérdezed tőlük. A 4 GB net 99%, hogy nincs benne a nettó 5.190 Ft-ban.
-
MODERÁTOR
-
Zeki
nagyúr
válasz Viktor0610 #19669 üzenetére
Akkor a másiknál nincs ilyen csoport.
-
MODERÁTOR
-
bostone
addikt
Aki alfánál kötött előfizetést számhordozás nélkül, elárulná mennyi ideig tartott az ügymenet?
Hogy működik pontosan? Kitöltött adatlapod elküldöd postán vagy neten. Majd küldenek egy számlát 6000Ft-ról és azt követően igényelhetsz kártyát?
A havidíjak kiegyenlítése csekken történik?Milyen veszélyeket rejt ez magában azon felül, hogy személyes adatok idegen kézbe kerülnek? Egyéb díjakat felszámolhatnak?
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz bostone #19673 üzenetére
Néhány napon belül megvan az új szám.
Befizeted a tagdíjat, aktiválják a tagságot. Utána megrendeled a kívánt tarifát és kb másnap már postázzák is a SIM kártyát.A számod a flotta nevén fog szerepelni, ennek lehetnek kockázatai.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MPeter87
őstag
válasz cincinatus #19675 üzenetére
Hú, beleolvastam, látom 'elégettek'.
Az egyesületes illető is nagyon képben van vagy másképp fogalmazva nagyon korrekt. Egyszer írja, hogy semmi nem változott a kezdetekhez képest. Kérdezi valaki, hogy mi merre mennyi, erre írja, hogy a lényeg le van írva, beszélni is kell. Persze korábban nem volt konkretizálva, viszont a most meghatározott körülbelüli 700+700 is nagyon pontos. Majd írja azt is, hogy az összes előfizetéshez van meghatározva X lebeszélhetőség, ezért nincs konkretizálva. És az milyen, hogy se a szolgáltató, se a kezelő nem gondolta volna, hogy ez így fog menni?! Tiszta vicc...
Ennyit a pontos tájékoztatásról. -
bostone
addikt
Az üzenőfal egy teljes panaszáradat...
A netre is azt írják h lassú...Lehet a dpi netet kellene inkább kipróbálni...
-
cincinatus
tag
válasz MPeter87 #19678 üzenetére
Annyira nem havidíj, hogy többeknek szó nélkül kiszámlázták De ha elfogadjuk azt az elvet, hogy a flottakezelőnek utólag joga van egyoldalúan a feltételeket bármikor megváltoztatni, akkor akár 5000,- Ft is lehetne az elvárt beszélgetés.
Megjegyzem ez abszolút jogtalan eljárás, vita esetén a netegyesulet és a flottakezelő is bukni fog. Még akkor is ha csak a polgári jogi szabályokat veszem figyelembe, a távközlési jogszabályokról nem is beszélve...
-
winfos
tag
válasz cincinatus #19680 üzenetére
Sziasztok!
Alfa 11 kérdés, igényeltem, megjött, minden ok, viszont úgy alakult hogy vissza is kell adnom (az oka most nem lényeges)
Beszéltem a flottakezelővel és azt mondja hogy új sim kártya díja nekik 5080HUF mivel csak új kártyát adhatnak ki, és hogy ezt nekem ki kell fizetni.Ez normális? Törvényes?
köszi
-
KTU
addikt
válasz ttxxeu #19684 üzenetére
Telenornál
"Kártyacserére a Telenor értékesítési pontokon van lehetőséged, melynek egyszeri díja 3 825 Ft. "De amit említett nem kártyacsere.
Őőőő ill. senki nem dolgozik ingyen.
Vagy ha mégis, az jelentkezzen.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
winfos
tag
Így van, semmi ilyesmi nem történt, igényeltem de vissza is mondom, így is be kell fizetnem egy számlát ugy hogy szinte nem is használtam, de ezzel semmi gond.
De mivel nincs hűség, bármikor visszamondható így nehogy már le akarjanak húzni 5000-el, amit persze nem mondtak és nem írtak sehol.
-
KTU
addikt
válasz winfos #19686 üzenetére
A flották jogi szabályozásával nem vagyok képbe,
de gondolom van valami kiskapu, hogy "nem publikus ajánlat"
Már több helyről kértem, de nem kaptam ászf-et."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
weres00
csendes tag
Most találtam,ez sem rossz
275 perc netto1800 ft
elitecrossteam -
őstag
válasz weres00 #19688 üzenetére
Jónak tünik főleg hogy:
Le kell mondanom a számomról, ha belépek a flottába?Nem! A számod felett te rendelkezel, hiszen te leszel a szerződő és számlafizető is. Nincs flottakezelő cég.
A díjcsomagokat szabadon változtathatod, akár havonta is. Nincs tarifahűség![ Szerkesztve ]
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
-
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz cincinatus #19698 üzenetére
Ezt hol látjátok? Én nem találtam sehol.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest